Antena Meniu Search
x

Moş Nicolae vine încărcat de cadouri. Copiii şi-au dus părinţii în magazine, ca să le arate ce aşteaptă de la Moş

A început goana după cadourile de Moş Nicolae. Magazinele au fost pline, astăzi, de copii şi părinţi, care au analizat oferta Moşului.

Vezi și

A început goana după cadourile de Moş Nicolae. Magazinele au fost pline, astăzi, de copii şi părinţi, care au analizat oferta Moşului. Chiar dacă în magazine, rafturile sunt pline cu dulciuri, copiii sunt mult mai atraşi de raionele cu jucării. Moşul este, însă, cel va stabili dacă au fost destul de cuminţi ca să le primească în ghetuţe pe toate.

"Am fost aşa de fericită, că am început să plâng de bucurie!" Pe Maria am găsit-o la raionul cu păpuşi. Are opt ani şi luna decembrie este preferata ei. Acum face lista pentru Moş Nicolae şi speră să aibă ghete fermecate, care să-i îndeplinească toate dorinţele. "Mi-aş dori cel mai tare o păpuşă care seamană cu Bel. Este foarte frumoasă. O prinţesă care s-a întâlnit cu o bestie şi, la sfârşit, printr-un sărut de dragoste, l-a făcut un prinţ." 

Acasă la Maria, toată familia aşteaptă dimineaţa de şase decembrie: "Cu mâncare, cu peşte, că e post, cu dulciuri, cu bunicii, cu prietenii.  Sunt foarte încântaţi, fiecare îşi curăţă ghetuţele şi le pun la intrare şi dimineaţa la 6 se trezesc să vadă." 

Cei mai mulţi aleg dulciurile, ciocolată, acadele, bomboane, jeleuri şi fructe. Pentru ei, Moşul trebuie să cheltuiască undeva la 50-100 de lei. Dar dacă Moşul va cumpăra şi o jucărie, bugetul se va dubla. 

Părinţii sunt cei care au vorbit cu Moşul şi analizează preţurile din magazine. 

Celor neasculători, le va aduce o nuieluşă, ca să îi atenţioneze pentru anul viitor, să îi asculte mai mult pe părinţi şi pe bunici. Iar pentru asta e suficient ca Moşul să îi privească pe copii pe fereastra casei şi va şti cine a fost cuminte şi cine nu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Moş Nicolae vine încărcat de cadouri. Copiii şi-au dus părinţii în magazine, ca să le arate ce aşteaptă de la Moş