Antena Meniu Search
x

La munte, stațiunile încep să prindă viață după Starea de Urgență

O evadare în natură a fost una dintre cele mai mari dorinţe ale celor care şi-au petrecut ultimele două luni în izolare. Din acest weekend, ne putem îndeplini dorinţa. Staţiunile de la munte încep să prindă viaţă.

de Redactia Observator

la 17.05.2020, 01:48

Vezi și
  • Turiștii trebuie să respecte reguli de protecție.
  • În Brașov, oamenii au ieșit în parcuri.

Turiştii care au ajuns la Sinaia au profitat de redeschiderea gondolei. Încă de la primele ore ale dimineţii, s-au înghesuit să ajungă cât mai repede în vârf de munte. Cei mai mulţi şi-au adus cu ei şi bicicletele.

Odată ajunşi la cota 1.400, s-au bucurat de aerul curat şi de libertate. Toţi au avut însă de respectat o serie de reguli.

Maria Floricică, director Gondola Sinaia: Nu ne putem imbarca mai mult de doua trei persoanem de preferinta in gruprurile care au venit. Masa e obligatorie in toate spatiile inchise.

De relaxare în aer liber au avut parte şi zeci de braşoveni care au mers azi în parcul de la marginea oraşului.

O escapadă într-un sat muzeu poate fi o experienţă la fel de relaxantă. O plimbare prin Muzeul Arhitecturii Populare din Gorj a fost refugiul perfect pentru cei care caută o gură de aer proaspăt şi o privelişte de basm.

Dar indiferent unde alegeţi să vă relaxaţi în perioadă stării de alertă, în cazul în care părăsiţi localitatea de reşedinţă, aveţi grijă să nu vă lipsească declaraţia pe propria răspundere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » La munte, stațiunile încep să prindă viață după Starea de Urgență