Antena Meniu Search
x

Narcisa războinică a fost arestată!

Soţia manelistului Guţă a fost încătuşată şi va sta următoarele 30 de zile după gratii după ce a bătut-o pe rivala ei în dragoste, tânăra Beyonce de România

Soţia manelistului Guţă a fost încătuşată şi va sta următoarele 30 de zile după gratii după ce a bătut-o pe rivala ei în dragoste, tânăra Beyonce de România

I-a spart casa, i-a fluturat un pistol în faţă şi a lăsat-o fără bijuterii, ca un interlop adevărat. Pentru asta, în următorii 12 ani şi-ar mai putea vedea fiul doar la vorbitor. Beyonce e încă traumatizată.

După ce s-a dezlănţuit ca o amazoană în faţa rivalei ei, Narcisei i s-au înlocuit brăţările de aur cu o pereche de cătuşe.

Procurorii vorbesc de mult mai mult. În noaptea în care a desfigurat-o pe Beyonce, soţia manelistului i-a spart mai întâi casa. A recunoscut-o, cât încă mai era liberă, în faţa întregii ţări.

După ce şi-a lăsat adversara la pământ, a plecat cu bijuterii, bani şi un telefon mobil. Pe care le-a returnat, după ce războiul rozelor a ajuns dosar penal.

Scandalul are rădăcini mai vechi. Şi cea mai recentă cucerire a lui Guţă, Mădălina "Beyonce", ar avea o parte din vină. Ar fi înjurat-o pe Narcisa, de faţă cu fiul ei. Manelistul ar fi părăsit-o încă de atunci.

Narcisa războinică este acum, după gratii. Riscă o condamnare de peste zece ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Narcisa războinică a fost arestată!