Antena Meniu Search
x

Nici bine n-a începul anul şcolar că apar problemele! O profesoară a fost la un pas de tragedie, într-o școală din Deva

Într-o şcoală din Deva, o bucată de tencuială din tavan a căzut din senin şi a lovit o profesoară, chiar în timpul orelor. Femeia a ajuns la spital.

Vezi și

Într-o şcoală din Deva, o bucată de tencuială din tavan a căzut din senin şi a lovit o profesoară, chiar în timpul orelor. Femeia a ajuns la spital, iar elevii au fost mutaţi într-o altă clădire.

"În timpul unei ore de curs, a căzut o bucată de tencuială din tavanul clasei peste doamna profesoară", a declarat Cristina Baumann, de la Inspectoratul Școlar Hunedoara.

Chiar în faţa elevilor. Numai norocul a făcut ca niciun copil să nu fie rănit. Profesoara de limba română însă nu doar că a ajuns la spital, dar a trăit şi spaima vieţii ei.

"Am fost solicitaţi pentru a interveni în cazul unei paciente de sex feminin, care prezenta un traumatism cranian. Prezenta multiple plăgi contuze la nivelul scalpului, cu o uşoară sângerare", a declarat medicul Călin Dumitrescu, de la Ambulanţa Hunedoara.

În urma ei, în şcoală, conducerea lua măsuri.

"S-a decis mutarea tuturor formaţiunilor de studiu din clădirea afectată în corpul de clădire al liceului, în scopul de a asigura siguranţa şi securitatea tuturor elevilor şi a personalului angajat", a menționat Cristina Baumann.

Cel mai probabil, accidentul ar fi putut fi evitat dacă se făceau lucrări de reabilitare înainte de începerea anului şcolar. Unitatea funcţionează într-o clădire veche de peste 40 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Nici bine n-a începul anul şcolar că apar problemele! O profesoară a fost la un pas de tragedie, într-o școală din Deva