Antena Meniu Search
x

Nici bine nu a început weekendul că turiştii au umplut staţiunile de la munte

Nici bine nu a început weekendul că deja staţiunile de la munte sunt pline. La Râşnov, toate atracţiile turistice au fost aglomerate încă de astăzi.

de Redactia Observator

la 21.08.2020, 16:56

Vezi și
  • Turiştii au făcut plimbări prin natură.
  • Copiii au învăţat cum să escaladeze stâncile abrupte.

În parcul cu dinozauri, dar şi în curtea cetăţii, abia dacă aveai loc să arunci un ac. Singurele locuri în care te puteai relaxa cu adevărat în linişte au fost cărările de munte de la Cheile Râşnoavei şi stâncile de escaladă unde copiii pot învăţa să se caţăre.

Răşnovul s-a umplut de turişti încă de la primele ore ale dimineţii. Chiar dacă cetatea este închisă pentru renovare, sute de oameni s-au plimbat astăzi prin curtea ei.

Nici parcul cu dinozauri nu a dus lipsă de vizitatori. Aici distracţia este pentru toată lumea, indiferent de vărstă. Părinţi şi copii, toţi au făcut poze cu animalele preistorice. Cel mai vizitat punct a fost noul vulcan care erupe şi care te face să simţi senzaţiile puternice ale unui cutremur.

Mai linişte a fost pe cărările de munte de la Cheile Râşnoavei. Aici, în mijlocul stâncilor, la aer curat, au ajuns doar cei care au căutat relaxarea fără îmbulzeală.

Turiştii au făcut plimbări prin natură, iar cei mai mici au învăţat cum să escaladeze stâncile abrupte.

Adam Arpad - instructor de escaladă: Rasnovul si zona asta unde suntem acum e cea mai usoara zona pentru copii. Îi invatam sa se catare, sa aiba partea de curaj sa se dezvolte, partea de muscultaura, incredertea in sine, deci pentru asta e catararea.

Este abia începutul weekend-ului, astfel că sâmbătă şi duminică, localnicii spun că zona se va umple de turişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Nici bine nu a început weekendul că turiştii au umplut staţiunile de la munte