Antena Meniu Search
x

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului, în vizită la Târgurile de Crăciun

În Braşov, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au făcut o vizită la târgul din Piaţa Sfatului şi au şi găsit primele nereguli. De la carne depozitată pe jos, la produse fără etichetă sau preţuri afişate incorect.

Vezi și

În Braşov, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au făcut o vizită la târgul din Piaţa Sfatului şi au şi găsit primele nereguli. De la carne depozitată pe jos, la produse fără etichetă sau preţuri afişate incorect. Razia s-a lăsat cu amenzi şi avertismente, iar astfel de vizite se vor repeta, spun comisarii OPC.

Nu pentru dulciuri sau cadouri de Crăciun au venit inspectorii de la Protecţia Consumatorului la târgul de Crăciun deschis de numai patru zile. Ci pentru a privi mai atent în spatele tarabelor.

Nu mai puţin de 50 de kilograme de carne au fost confiscate, dintr-un foc. De la slănină, costiţă sau cârnaţi până la tot felul de preparate tradiţionale care iau ochii clienţilor. Vor fi acum distruse, pentru că marfa nu avea documente de provenienţă şi era depozitată în condiţii insalubre. Iar controlul a continuat.

Alte produse nu aveau deloc etichetă cu termen de valabilitate, iar afişarea preţului era făcută înşelător sau greşit la unii comercianţi.

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au împărţit amenzi şi avertismente.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Comisarii promit că în această perioadă controalele vor continua. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Inspectorii de la Protecţia Consumatorului, în vizită la Târgurile de Crăciun