Antena Meniu Search
x

Nicuşor Constantinescu a făcut circ la ÎCCJ din Bucureşti

Preşedintele suspendat al consiliului judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a ajuns, în această dimineaţă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din Bucureşti.

Vezi și

Preşedintele suspendat al consiliului judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a ajuns, în această dimineaţă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din Bucureşti. 

Le-a cerut judecătorilor să anuleze mandatul de arestare preventivă. Singur, pentru că avocatul care trebuia să îl reprezinte în instanţă nu a răspuns la telefon. Judecătorii vor decide dacă admit sau nu cererea lui.

Palid şi ţinând strâns în braţe un dosar plin cu documente. Aşa a ajuns Nicuşor Constantinescu de dimineaţă la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Nicuşor Constaninescu a insistat să şi susţină contestaţia în anulare, chiar dacă procurorii au afrimat că este inadmisibilă. Cu toate acestea, nu a reuşit să găsească un avocat ales, aşa că a fost reprezentat de un apărător din oficiu.

Acesta a cerut magistraţilor de la Curtea Supremă anularea mandatului emis de Tribunalul Bucureşti, în urmă cu câteva luni, prin care fusese dat în urmărire.

Magistraţii au rămas în pronunţare. Mai ales că Nicuşor Constantinescu se grăbea să ajungă la Constanţa. Acolo va avea loc o altă şedinţă de judecată.

Baronul de la malul mării a ajuns în România pe 5 noiembrie. A venit din Turcia, acolo unde s-a oprit pentru un control medical. Îi expirase viza de şedere în Statele Unite ale Americii aşa că şi-a căutat o nouă clinică unde să-şi continue tratamentul.

Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie în trei dosare penale. Într-unul dintre acestea, este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa, în altul că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi, iar în cel de-al treilea pentru că a atribuit ilegal mai multe terenuri. Pe conturile şi averea preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa a fost pus sechestru, în urmă cu trei săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Nicuşor Constantinescu a făcut circ la ÎCCJ din Bucureşti