Search
x
Meniu

Noaptea Muzeelor 2017. Brâncuşi, dinozauri în mărime naturală şi un craniu uriaş din cuarţ. Programul celor mai inedite expoziţii din Bucureşti

la 20.05.2017, 08:25

O expoziţie dedicată martirilor evrei la Muzeul de Istorie şi Cultură a Evreilor din România, replici în mărime naturală ale unui număr de şase dinozauri şi un craniu din cuarţ de 30 de kilograme la Muzeul Naţional de Geologie, statueta ”Cap de copil”, de Constantin Brâncuşi, la Muzeul de Artă Veche Apuseană, o expoziţie dedicată primei femei paraşutist cu brevet din România, la Muzeul Naţional al Aviaţiei Române, spectacole de muzică, dans şi teatru şi experienţe ştiinţifice alcătuiesc oferta din Bucureşti a Nopţii Muzeelor 2017, care are loc sâmbătă.

Reclamă

O expoziţie dedicată martirilor evrei la Muzeul de Istorie şi Cultură a Evreilor din România, replici în mărime naturală ale unui număr de şase dinozauri şi un craniu din cuarţ de 30 de kilograme la Muzeul Naţional de Geologie, statueta ”Cap de copil”, de Constantin Brâncuşi, la Muzeul de Artă Veche Apuseană, o expoziţie dedicată primei femei paraşutist cu brevet din România, la Muzeul Naţional al Aviaţiei Române, spectacole de muzică, dans şi teatru şi experienţe ştiinţifice alcătuiesc oferta din Bucureşti a Nopţii Muzeelor 2017, care are loc sâmbătă.

Reclamă

Muzeul de Istorie şi Cultură a Evreilor din România participă pentru prima dată la Noaptea Muzeelor, cu evenimentul ”Noaptea Sinagogilor deschise”, între orele 22.00 şi 00.00. Complexul muzeal format din cele trei sinagogi, aflate în Piaţa Sf. Vineri, cu trei expoziţii, îşi aşteaptă vizitatorii, sâmbătă seară. La Sinagoga Mare vizitatorii vor putea vedea expoziţia “Memorialul Martirilor Evrei”, precum şi un fragment din spectacolul de teatru ”Bucureşti 41 tur-retur” al Teatrului Evreiesc de Stat.

Muzeul Naţional de Geologie a pregătit cele mai importante săli pentru public, între orele 19.00-00.00. Vizitatorii vor putea vedea expoziţia temporară “Grădina Dinozaurilor”, care va cuprinde şase dinozauri, replici în mărime naturală ale unor specii care au trăit cu aproximativ 150 de milioane de ani în urmă. O altă expoziţie care va putea fi vizitată este “Lumea cuarţului”, a cărei piesă centrală va fi un craniu, sculptat în cuarţ, ce are o greutate de aproximativ 30 de kilograme.

Una dintre puţinele lucrări ale lui Constantin Brâncuşi care se află în România, ”Cap de copil”, va fi expusă pentru 10 ore, în intervalul 16.00-02.00, la Muzeul de Artă Veche Apuseană "Ing. Dumitru Furnica-Minovici" al Academiei Române. Lucrarea face parte din colecţia ”George Oprescu”, aflată în patrimoniul Academiei. Între orele 16.00 - 02.00, intrarea este liberă pentru toate categoriile de vârstă. Colecţia de vitralii şi grădina italiană sunt alte atracţii ale muzeului.

Reclamă

Muzeul Naţional de Artă al României (MNAR) a pregătit evenimentul ”Cu prietenii la Muzeu”. Sediul central va putea fi vizitat sâmbătă de la ora 11.30 la 16.30 - Sala Tronului şi Sufrageria Regală -, iar Galeria Naţională şi cea de Artă Europeană vor putea fi vizitate între orele 19.00 - 05.00. De la parterul Galeriei de Artă Europeană va porni, de la ora 19.00, un tur ghidat, la finalul căruia vizitatorii pot fi recompensaţi cu o serie de premii.

Muzeul Colecţiilor de Artă va prezenta expoziţia ”Ştefan Câlţia. Obiecte grăitoare”, care va putea fi vizitată între orele 19.00 - 05.00.

Cu prilejul Nopţii Muzeelor, MNAR va lansa aplicaţia ”ARTmobile - Un muzeu la îndemână!”, disponibilă pentru sistemele de operare Android şi iOS. Cu ajutorul ei, vizitatorii vor descoperi lucrările din toate cele trei galerii permanente - Galeria de Artă Europeană, Galeria de Artă Veche Românească şi Galeria de Artă Românească Modernă.

Reclamă

La Muzeul de Artă "Vasile Grigore - pictor şi colecţionar", programul este de la 17.00 la 02.00. ”Flori de colecţie” se numeşte evenimentul principal, care va cuprinde, între altele, un concurs în cadrul căruia se vor acorda premii constând în albume de artă şi alte premii surpriză.

La Muzeul Naţional de Artă Contemporană, deschis în intervalul orar 18.00 - 02.00, vizitatorii vor putea vizita expoziţiile şi vor putea vedea proiecţii de film de artă din arhivele instituţiei muzeale, în spaţiul din faţa sediului.

Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR) va putea fi vizitat gratuit între orele 18.00 şi 01.00, ultimul acces fiind permis la ora 00.15. Accesul se va realiza prin curtea interioară situată în Strada Poştei, iar vizitatorii vor putea admira expoziţiile permanente ”Tezaurul Istoric”, ”Lapidarium” şi ”Copia Columnei lui Traian”. Între evenimentele pregătite de muzeu se numără un moment de reconstituire istorico-militară - demonstraţie de mânuiri de arme, depunere de jurământ, prezentarea drapelului şi a ţinutelor militare aflate în dotarea Armatei Române în perioada Războiului de Independenţă, susţinut de Asociaţia ”Tradiţia Militară”, de la ora 23.30.

Reclamă

La Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”, programul special al evenimentelor prilejuite de Noaptea Muzeelor include vernisajul expoziţiei temporare ”Urme în timp”, în prezenţa paleoartistului Eduard Olaru. Expoziţia ilustrează evoluţia şi originile omului modern prin reconstruiri grafice ale unui număr de 16 specii de hominizi. Între orele 18.00 – 24.00 vor avea loc proiecţii de filme documentare oferite de Digi Animal World, iar în intervalul 22.00 – 23.00 vor fi monitorizaţi liliecii din grădina muzeului cu ajutorul unui detector de ultrasunete, sub coordonarea specialiştilor din muzeu.

Chiar dacă expoziţia permanentă de la Muzeul Naţional al Ţăranului Român este închisă din cauza lucrărilor de consolidare, publicul va putea vedea trei expoziţii de Noaptea Muzeelor, între orele 18.00 şi 22.00. Două expoziţii sunt dedicate ţinutului Buzăului şi obiectelor de patrimoniu din muzeu, înregistrate cu numărul de inventar 111. O altă expoziţie, ”In Fire”, semnată de Victoria Zidaru, va fi prezentată în avanpremieră. Fanfara ”Zece Prăjini” din judeţul Iaşi va susţine un concert, iar copiii vor putea participa la un atelier de hârtie manuală.

Reclamă

La Muzeul Naţional "George Enescu" se anunţă o seară plină de surprize, cu evenimentul ”Jam Session”, ce va cuprinde momente muzicale de la baroc la tango şi jazz, cu un accent de muzică clasică, dat de sunetul viorii create de lutierul Paul Kaul pentru George Enescu. "Jam Session” se va desfăşura de la ora 18.00 până la 00.30, în curtea Palatului Cantacuzino şi sălile muzeului. Sunetul viorii lui George Enescu va putea fi auzit în recitalul susţinut de tânărul violonist Sabin Pena.

ARCEN organizează un eveniment intitulat ”Noaptea albă în cartierul Icoanei”, în cadrul căruia două locuri istorice din Cartierul Icoanei, un fost Pensionat de Fete (Şcoala Centrală) şi o casă a Regelui Mihai (Rezidenţa Scena9), aşteaptă musafiri între orele 20.00 şi 02.00. Programul include lecturi, muzică pe vinil, teatru şi dans, expoziţii, tururi ghidate, Jam Session la miezul nopţii în grădina Rezidenţei şi o poveste la miezul nopţii sub frasinul de la Şcoala Centrală.

Reclamă

Muzeul Municipiului Bucureşti organizează evenimente speciale în toate cele nouă muzee şi case memoriale din structura sa. Palatul Suţu, Casa Filipescu-Cesianu şi Observatorul Astronomic ”Amiral Vasiel Urseanu” pot fi vizitate de la ora 18.00 până la ora 04.00.

Pinacoteca Municipiului Bucureşti cuprinde peste 5.500 de picturi, lucrări de grafică, sculptură şi artă decorativă, realizate de artişti renumiţi precum Pallady, Grigorescu, Tonitza, Luchian, Maxy şi Arthur Verona. Vizitatorii vor descoperi şi lucrările expoziţiei temporare "Pinacoteca Bucureştiului. Un proiect interbelic”, precum şi o expoziţie inedită, ”Maşinile lui Leonardo da Vinci”, la Palatul Suţu.

Statuile vivante ale Teatrului Masca vor anima spaţiile exterioare ale Palatului Suţu, Casei Filipescu-Cesianu, Muzeul Theodor Aman, Muzeul Nicolae Minovici. Evenimente de Re-enectment cu Asociaţia Redescoperă Istoria vor avea loc în curtea palatului Suţu.

Reclamă

La Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi vizitatorii vor căuta indicii, iar copiii vor realiza hărţi cu mirodenii, precum şi busole în curtea muzeului. În paralel, vor avea loc concerte de chitară clasică şi jazz.

Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) invită vizitatorii la noua expoziţie de bază, inaugurată în luna martie a acestui an, în sediul din Strada Nicolae Creţulescu. Programul începe la 10.00 şi se încheie la 02.00.

Un maraton de jazz şi poezie, o expoziţie de lumini high-tech vor avea loc la Biblioteca Central Universitară ”Carol I”, din Calea Victoriei 88.

La muzeul ”CFR”, care va fi deschis de la ora 20.00 la ora 03.00, publicul va putea vedea exponate restaurate şi o dioramă celebră.

Muzeul Naţional al Aviaţiei Române, deschis de la ora 18.00 la 04.00, a pregătit un eveniment dedicat Smarandei Brăescu, prima femeie paraşutist cu brevet din România. Anul acesta se împlinesc 120 de ani de la naşterea campioanei europene la paraşutism. De la ora 20.00, vizitatorii vor putea vedea elicopterul cu care a încercat să fugă dictatorului Nicolae Ceauşescu şi vor putea să se fotografieze alături de acel vehicul aerian.

Reclamă

Muzeul Naţional al Pompierilor (Foişorul de Foc) va avea acces gratuit de la ora 17.00, cu un program ce include expoziţia de autospeciale moderne utilizate de pompieri şi echipajele SMURD şi exerciţii practice de acordare a primului ajutor. Vizitatorii vor avea la dispoziţie şi un stand de informare preventivă, unde vor afla cum trebuie să acţioneze în diverse situaţii de urgenţă. În parcul din faţa muzeului, vizitatorii vor fi întâmpinaţi de acordurile muzicii de promenadă ale fanfarei militare, iar în muzeu vor putea vedea, între altele, drapele de luptă, mijloace de stingere a incendiilor utilizate de-a lungul timpului, machete şi uniforme şi accesorii purtate de pompierii români în ultimele secole.

În Holul de Onoare al Muzeului Militar Naţional "Regele Ferdinand I", deschis în intervalul 11.00 - 21.00, vizitatorii vor fi coparticipanţi imaginari la luptele din Primul Război Mondial (1914-1918) prin intermediul expoziţiei temporare ”Armata Română în vremea Războiului cel Mare, 1916-1918”. Expoziţia este dedicată participării Armatei Române la luptele desfăşurate în cursul Primului Război Mondial, eveniment istoric de la care se comemorează 100 de ani.

Reclamă

Muzeul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu", deschis în intervalul 18.30 - 02.00, prezintă o expunere permanentă - de la parcurgerea cronologică, ilustrată cu desene, documente de arhivă, fotografii - a istoricului învăţământului superior de arhitectură, până la prezentarea instrumentelor de lucru folosite în şcoală în diferite perioade, individualizând în acelaşi timp câteva colecţii aparte. Programul mai cuprinde demonstraţii de tango, jocuri, expoziţii şi proiecţii de filme.

Casa Experimentelor, un centru ştiinţific înfiinţat anul trecut în cadrul unui program de cooperare româno-elveţian, va oferi vizitatorilor, în cadrul unei expoziţii interactive, 100 de experimente din domeniile următoare: optică şi iluzii optice, acustică, electricitate şi magnetism, fluide, plasma, unde, mecanică, matematică şi biologie.

Reclamă

Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti" va putea fi vizitat gratuit în intervalul orar 16.00 - 19.00. Din program fac parte spectacole de muzică şi dans popular din diferite regiuni ale ţării, precum şi un ghidaj tematic, ”Prin Satul Nou... noi monumente”, care va începe la ora 17.00.

La Muzeul Naţional Cotroceni vizitatorii vor avea acces gratuit de la ora 19.00, când va avea loc vernisajul expoziţiei "Imaginând istorii pierdute" organizată în colaborare cu Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza", care aduce în atenţia publicului moştenirea culturală din Siria şi Irak, monumente ale vechii civilizaţii asiriene distruse în urma conflictului militar din zonă. Până la ora 24.00, vor putea fi vizitate saloanele regale aflate la etajul I al Palatului Cotroceni şi expoziţiile "Culorile marţialităţii: splendoarea uniformei înaintea Marelui Război", "Iaşi, oraş regal" şi "Imaginând istorii pierdute". 

Reclamă

Programul serii în Cimitirul Bellu începe la ora 19.00 cu un tur ghidat şi cuprinde recitaluri de jazz şi muzică clasică şi un spectacol de teatru. Până la miezul nopţii, vor fi organizate tururi ghidate ale cimitirului şi se va vizita expoziţia ”Simboluri - Istorii ale vieţii culturale”. Începând cu ora 21.00, vizitatorii vor vedea filmul documentar ”Titu Maiorescu şi apogeul literaturii române”, urmat la ora 21.30 de un recital de muzică instrumentală al cvartetului Cromatic.

Expoziţia ”Muzeu 3017. Bucureştenii şi domiciliile lor la începutul secolului XXI” va fi deschisă la Spaţiul MATER (sub NOD Makerspace, Splaiul Unirii 160), în intervalul 12.00 - 02.00. Expoziţia prezintă şapte tipuri de locuinţe în Capitală: la bloc, la cămin, în ansambluri rezidenţiale, în ghetou, pe stradă, în case naţionalizate şi în zona periurbană. Toate aceste tipuri de locuinţe, identificate de echipa Bucharest Housing Stories, sunt prezente în expoziţie printr-o instalaţie specifică, imagini, fragmente de interviu şi obiecte.

Reclamă

Muzeu Naţional Tehnic profesor inginer Dimitrie Leonida îşi aşteaptă vizitatorii între orele 10.30 şi 18.30. Aceştia vor putea să descopere drumul progreselor făcute de om din cele mai vechi timpuri până în prezent, să cunoască primele tipuri de busole, să se familiarizeze cu denumirile uneltelor rudimentare folosite în minerit, dar şi să admire construcţii lego.

Casa memorială ”Tudor Arghezi – Mărţişor” şi Casa memorială ”George şi Agatha Bacovia” vor fi deschise în intervalul 10.00 – 22.00, iar Casa memorială ”Ion Minulescu şi Claudia Millian”, între orele 10.00 – 18.00.

În România, Noaptea Muzeelor este organizată de către Reţeaua Naţională a Muzeelor, membră în conducerea celei mai mari reţele pan-europene a muzeelor - Network of European Museum Organisations.

Sursa: News.ro

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Reclamă
Reclamă
Citește și
recomandari pe a1.ro
George Burcea a fost condamnat pentru conducerea sub influenţa substanțelor interzise. Ce pedeapsă a primit actorul
George Burcea a fost condamnat pentru conducerea sub influenţa substanțelor interzise. Ce pedeapsă a primit actorul
Top știri
"Băietul matale e mort". Reacţia mamei tânărului din Vaslui, găsit îngheţat în şanţ după un pariu mortal la beţie
1
Eveniment • pe 25.01 la 19:02

"Băietul matale e mort". Reacţia mamei tânărului din Vaslui, găsit îngheţat în şanţ după un pariu mortal la beţie

"Băietul matale e mort". Reacţia mamei tânărului din Vaslui, găsit îngheţat în şanţ după un pariu mortal la beţie
Reacţia unui şofer STB, după ce a aflat că va fi concediat dacă a absentat trei zile la rând: ''Sunt om major şi îmi asum consecinţele faptelor mele''
2
Eveniment • pe 24.01 la 19:29

Reacţia unui şofer STB, după ce a aflat că va fi concediat dacă a absentat trei zile la rând: ''Sunt om major şi îmi asum consecinţele faptelor mele''

Reacţia unui şofer STB, după ce a aflat că va fi concediat dacă a absentat trei zile la rând: ''Sunt om major şi îmi asum consecinţele faptelor mele''
Reacţia Auchan în cazul tinerei filmate când înţeapă mai multe prezervative apoi le pune la loc pe raft, într-un supermarket
3
Eveniment • pe 25.01 la 12:26

Reacţia Auchan în cazul tinerei filmate când înţeapă mai multe prezervative apoi le pune la loc pe raft, într-un supermarket

Reacţia Auchan în cazul tinerei filmate când înţeapă mai multe prezervative apoi le pune la loc pe raft, într-un supermarket
Rusia încercuită de NATO şi Vladimir Putin alungat de la putere. Realitatea alternativă în care trăiesc ruşii
4
Extern • ieri la 14:06

Rusia încercuită de NATO şi Vladimir Putin alungat de la putere. Realitatea alternativă în care trăiesc ruşii

Rusia încercuită de NATO şi Vladimir Putin alungat de la putere. Realitatea alternativă în care trăiesc ruşii
Cine se pregătește să le ia locul greviştilor de la STB. Au aplicat şoferi de autocar cu salarii de 2.000 lei
5
Eveniment • pe 25.01 la 19:43

Cine se pregătește să le ia locul greviştilor de la STB. Au aplicat şoferi de autocar cu salarii de 2.000 lei

Cine se pregătește să le ia locul greviştilor de la STB. Au aplicat şoferi de autocar cu salarii de 2.000 lei
RECOMANDĂRI
Joe Biden și Vladimir Putin
Extern • la 19:55

Rusia a primit răspunsul scris al Statelor Unite cu privire la garanțiile de securitate cerute în decembrie

Rusia a primit răspunsul scris al Statelor Unite cu privire la cererile de securitate din tratatul bilateral propus la mijlocul...

Rusia a primit răspunsul scris al Statelor Unite cu privire la garanțiile de securitate cerute în decembrie
Cât de pregătită e România de război la granițele sale. Dungaciu: "Dacă Putin intră în Ucraina, cariera lui Biden s-a terminat
Extern • la 20:55
Video

Cât de pregătită e România de război la granițele sale. Dungaciu: "Dacă Putin intră în Ucraina, cariera lui Biden s-a terminat

Cât de pregătită e România de război la granițele sale. Dungaciu: "Dacă Putin intră în Ucraina, cariera lui Biden s-a terminat
Unii medici nu deschid flaconul dacă nu au 10 copii pe liste, la vaccinare. O mamă a mers 60 de km pentru a-şi imuniza băiatul
Sanatate • la 19:20
Video

Unii medici nu deschid flaconul dacă nu au 10 copii pe liste, la vaccinare. O mamă a mers 60 de km pentru a-şi imuniza băiatul

Unii medici nu deschid flaconul dacă nu au 10 copii pe liste, la vaccinare. O mamă a mers 60 de km pentru a-şi imuniza băiatul
Vârful valului 5, mai aproape decât ne așteptam. Experții prezic până la 70.000 de cazuri noi de Covid-19 pe zi, în februarie
Sanatate • la 19:38
Video

Vârful valului 5, mai aproape decât ne așteptam. Experții prezic până la 70.000 de cazuri noi de Covid-19 pe zi, în februarie

Vârful valului 5, mai aproape decât ne așteptam. Experții prezic până la 70.000 de cazuri noi de Covid-19 pe zi, în februarie
PARTENERI
Liviu Vârciu: ”Țin să vă anunț că relația noastră s-a terminat”. Ce anunț a făcut pe Instagram
spynews.ro
Liviu Vârciu: ”Țin să vă anunț că relația noastră s-a terminat”. Ce anunț a făcut pe Instagram
Doi români din capitala Rusiei descriu atmosfera orașului: „Aici, rușii nu concep un conflict armat cu Ucraina”
libertatea.ro
Doi români din capitala Rusiei descriu atmosfera orașului: „Aici, rușii nu concep un conflict armat cu Ucraina”
Cu câți lei se vinde o monedă de 2 euro din anul 2017
bzi.ro
Cu câți lei se vinde o monedă de 2 euro din anul 2017
Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului
bzi.ro
Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului
Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2022. Balanțele au probleme financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
CaTine.ro
Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2022. Balanțele au probleme financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
S-au măcelărit într-o vilă de lux de la munte! Fiul unui important afacerist, înjunghiat în cap
gandul.ro
S-au măcelărit într-o vilă de lux de la munte! Fiul unui important afacerist, înjunghiat în cap
Efectele dramatice ale expulzării lui Novak Djokovic asupra turneului de la Australian Open!
prosport.ro
Efectele dramatice ale expulzării lui Novak Djokovic asupra turneului de la Australian Open!
Pe ce se bazează cercetătorii când spun că Omicronul este finalul pandemiei. Medic: ”Trecerea la faza endemică, o provocare majoră”
Ziare.com
Pe ce se bazează cercetătorii când spun că Omicronul este finalul pandemiei. Medic: ”Trecerea la faza endemică, o provocare majoră”
Din ce face Oana Lis bani acum? S-a promovat online, iar oamenii sunt interesați: Vă aștept să ne cunoaștem online
redactia.ro
Din ce face Oana Lis bani acum? S-a promovat online, iar oamenii sunt interesați: Vă aștept să ne cunoaștem online
Vlad Gherman lansează o nouă piesă muzicală. Când va fi data la care va putea fi ascultată: "Vă promit un început de an 2022 în forță"
tvhappy.ro
Vlad Gherman lansează o nouă piesă muzicală. Când va fi data la care va putea fi ascultată: "Vă promit un început de an 2022 în forță"
Bancul care îl scoate din sărite pe Putin!O vedetă din Rusia a îndrăznit să-l posteze pe net: „De ce nu reușește ....”
GSP
Bancul care îl scoate din sărite pe Putin!O vedetă din Rusia a îndrăznit să-l posteze pe net: „De ce nu reușește ....”
Vlad Dobrescu cântă rap cu burta plină! Hip-hop-erul are o afacere cu supă
money.ro
Vlad Dobrescu cântă rap cu burta plină! Hip-hop-erul are o afacere cu supă
„Se târa ca o râmă, îl teroriza amanta!” Anamaria Prodan s-a dezlănţuit. Noi dezvăluiri incredibile despre Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc
as.ro
„Se târa ca o râmă, îl teroriza amanta!” Anamaria Prodan s-a dezlănţuit. Noi dezvăluiri incredibile despre Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc
„A alunecat şi s-a dus direct în cap!” Anamaria Prodan, necruţătoare cu Laurenţiu Reghecampf. Dezvăluiri incredibile despre antrenor
as.ro
„A alunecat şi s-a dus direct în cap!” Anamaria Prodan, necruţătoare cu Laurenţiu Reghecampf. Dezvăluiri incredibile despre antrenor
Samsung Galaxy Unpacked 2022 va avea loc pe 9 februarie. Seria Galaxy S22 ar putea fi dezvăluită în cadrul evenimentului
UseIT
Samsung Galaxy Unpacked 2022 va avea loc pe 9 februarie. Seria Galaxy S22 ar putea fi dezvăluită în cadrul evenimentului
Superbet
Ai parte de bonusuri-surpriză în jocul cu lumini (p)

Ai parte de bonusuri-surpriză în jocul cu lumini (p)

Ai parte de bonusuri-surpriză în jocul cu lumini (p)
Observator de bine
Mihaela Donosa
Observator de bine • ieri la 16:36
Video

Observator de bine, 26 ianuarie 2022. A fost creată maşina zburătoare, care atinge 2.400 m altitudine

Observator de bine, 26 ianuarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

Observator de bine, 26 ianuarie 2022. A fost creată maşina zburătoare, care atinge 2.400 m altitudine
Mihaela Donosa
Observator de bine • pe 25.01 la 17:59
Video

Observator de bine, 25 ianuarie 2022. Telescopul Spaţial James Webb a ajuns cu bine la destinaţie

Observator de bine, 25 ianuarie 2022. Telescopul Spaţial James Webb a ajuns cu bine la destinaţie
Ioana Scărlătescu
Observator de bine • pe 24.01 la 17:28
Video

Observator de bine, 24 ianuarie 2022. Un american şi-a riscat viaţa pentru a-şi salva căţelul, atacat de urs

Observator de bine, 24 ianuarie 2022. Un american şi-a riscat viaţa pentru a-şi salva căţelul, atacat de urs