Antena Meniu Search
x

Liberty Parade si cluburile de fite au adus zeci de mii de turisti pe litoral

A fost noaptea nebuniei la malul marii! Zeci de mii de oameni au dansat, au strigat si s-au dezlantuit la unison. De la Olimp, la Mamaia, muzica a rasunat pe zeci de ritmuri.

Vezi și

DJ-ii au aruncat in aer bratele a mii de oameni, la Liberty Parade. Iar 12 care alegorice au facut spectacol pe faleza din Mamaia, in uralele turistilor. Un maraton nesfarsit al distractiei, care s-a mutat in club si apoi pe plaja.

50.000 de mii de oameni, un singur strigat de libertate. La Liberty Parade s-a dansat pana in zori. O explozie de energie, lumina si culoare, care a cuprins zeci de mii de oameni. Fara discriminare.

Romani, chinezi, cu masca, fara masca - nimeni n-a rezistat tentatiei. O mare de oameni s-a dezlantuit, la semnul celor 26 de DJ care au mixat live pe plaja dintre Venus si Saturn.

Zeci de mii turisti au dansat si la Mamaia. De data asta, pe ritmuri de samba si belly dance. 12 care alegorice au adus Brazilia, Orientul si Egiptul Antic la un loc, pe litoralul romanesc.

Zeitele, cadanele si cavalerii in armura au defilat pe faleza din Mamaia pana tarziu in noapte. De acolo, petrecerea s-a mutat in club.

Cand spui club, spui Radu Mazare. Iar cand spui Radu Mazare, spui trei lucruri: „Sport, gagici si echilibru”, marturiseste primarul.

Azi-noapte, reprezentantele sexului frumos au defilat la propriu. In pas cadentat Fetele au trecut de la pene si paiete, la costume de camuflaj.

Legea nescrisa a verii e sfanta: la mare, nu se doarme. Asa ca din club, petrecerea continua pe plaja, pana la toamna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Liberty Parade si cluburile de fite au adus zeci de mii de turisti pe litoral