Antena Meniu Search
x

Nu lăsăm la preţ, ne ducem cu marfa peste Prut!

Degeaba au încercat românii să negocieze la sânge bradul în ziua de Crăciun. Spiritul sărbătorilor nu i-a atins şi pe comercianţi

Vezi și

Degeaba au încercat românii să negocieze la sânge bradul în ziua de Crăciun. Spiritul sărbătorilor nu i-a atins şi pe comercianţi

Puţinii vânzători care au rămas şi azi în pieţele din Bucureşti au scăzut cu greu preţurile. Nici ornamentele de Crăciun nu au fost cu mult mai ieftine. Degeaba au târguit clienţii fiecare leuţ, pentru că negustorii au alte planuri cu marfa lor. Brazii pleacă la moldoveni de mâine.

Bătrânul stă cu pomul în mână şi parcă nu-i vine a crede ce aude. În ziua Crăciunului, negustorul încă mai ţine la preţul brazilor. Dezamăgit, pensionarul egalează scorul. Acum are şi el un brad de Crăciun, luat aproape la preţ de Ajun.

Cine vrea un brad împachetat trebuie să mai scoată din buzunar încă cinci lei. Clientul pleacă oarecum mulţumit. A primit o reducere de mai puţin de 10 la sută. Vânzătorul aude doar sunetul banilor.

Cei care au lăsat cumpărăturile pentru ziua de Crăciun nu au făcut o mare economie. Indiferent ce ar fi vrut să cumpere.

Pentru români, însă, un Crăciun ieftin arată mult mai bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Nu lăsăm la preţ, ne ducem cu marfa peste Prut!