Antena Meniu Search
x

Nunta pe plajă în Grecia, o alegere tentantă pentru mirii români

Un apus de soare pe plaja e poate cadrul cel mai romantic pentru o nunta. Aşa că, împinși de restricțiile pandemiei de coronavirus, tot mai mulţi îndrăgostiţi au luat calea Greciei pentru marele "da".

Ionela Gavriliu
de Ionela Gavriliu

la 12.07.2020, 01:12

Vezi și
  • Costurile unei astfel de nunți pornesc de la 2000 de Euro.
  • Nunțile pe plajă au maximum 50 de persoane.

Oana și Gabriel și-au planificat nunta încă de anul trecut. Criza provocată de coronavirus le-a dat ceva emoții, așa că soluția a venit de la sute de kilometri depărtare. Au ales pentru cel mai important eveniment din viața lor insula Thassos, unde le-au fost martori pescărușii, nisipul fin, dar și un apus superb.

Oana Buziu, mireasă: Am zis gata, continuăm, nu aveam cum să facem altfel și sunt încântată de tot ce am ales. N-aș fi făcut o nuntă în România cu costurile astea sub nicio formă și n-ar fi fost nunta visurilor mele.

Pentru un cadru romantic garantat, organizatorii aleg și plajele din Santorini, Corfu, Creta sau Halkidiki. Iar pandemia nu îi impiedică să îndeplinească vise, pentru că tocmai intimitatea definește o nuntă pe plajă.

Ioana Șelner, organizator de nunți pe plajă: Sunt foarte mulți miri care vin către noi și care își doresc să facem evenimente mici cu maximum 50 de persoane pe plajă. Și atunci au preferat să renunțe la o nuntă mare, într-un oraș din România, și să vină aici pe plajă să spună "da".

Mirii își transmit dorințele doar online sau la telefon, însă odată ajunși pe tărâm grecesc, grijile și stresul se pierd în larg. Totul este deja pus la punct, de la cununia civilă și religioasă până la petrecere, transport sau cazare.

Ioana Șelner, organizator de nunți pe plajă: Când spui "da" la apusul soarelui, dansezi desculț până dimineața și simți doar nisipul fierbinte... Ești doar tu, el și oamenii dragi în fața mării, nimic mai mult. Plus că poți să faci o baie liniștit la răsăritul soarelui.

În funcție de serviciile alese și destinație, costurile unei nunți pe plajă pornesc de la 2.000 de euro, mult mai mici decât organizarea unei nunți clasice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Nunta pe plajă în Grecia, o alegere tentantă pentru mirii români