Antena Meniu Search
x

Casa regală a României nu a acceptat invitația la nunta fostului principe Nicolae. Reacția mirelui

Fostul principe Nicolae se va căsători cu logodnica sa Alina-Maria Binder pe 30 septembrie, la Sinaia, însă evenimentul ar putea fi umbrit de absența mamei sale, dar și a altor membri ai casei regale a României.

Fostul principe Nicolae se va căsători cu logodnica sa Alina-Maria Binder pe 30 septembrie, la  Sinaia, însă evenimentul ar putea fi umbrit de absența mamei sale, dar și a altor membri ai casei regale a României.

Principele Nicolae a trimis invitații membrilor familiei regale, însă nu a primit încă nicio confirmare.

Nunta fostului principe Nicolae cu Alina-Maria Binder

Referitor la această situație, fostul principe Nicolae a declarat că "mai este timp”.

Pe acelaşi subiect

„De la Casa Regală a României din păcate nu am avut nicio confirmare încă, dar mai avem timp”, a declarat fostul principe Nicolae, pentru Mediafax.

Nuntă la cazinoul din Sinaia

Fostul principe Nicolae și Alina-Maria Binder se căsătoresc pe 30 septembrie în cadrul unei ceremonii religioase care va fi oficiată la Biserica ”Sfântul Ilie” din Sinaia.

Cei doi vor pleca de la biserică în caleaşcă, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu zeci de ani, la nunta principesei Ileana, fiica Regelui Ferdinand.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ceremonia religioasă va fi urmată de o recepţie la care sunt aşteptaţi invitaţi din ţară şi străinătate.

”Nicolae al României şi Alina-Maria Binder sunt încântaţi să anunţe oficierea cununiei religioase la Biserica «Sfântul Ilie» din Sinaia, în data de 30 septembrie 2018. Cununia religioasă va fi urmată de recepţie la care vor participa invitaţi din România şi de peste hotare”, a anunţat pe Facebook fostul principe Nicolae.

Cei doi miri vor avea peste 200 de invitaţi la petrecerea care avea loc la cazinoul din Sinaia.

Nunta fostului principe Nicolae cu Alina-Maria Binder

„Mai avem puţin şi abia aşteptăm. Aproape totul este pus la punct. Sunt foarte fericit să fiu aici, la Sinaia, şi să facem nunta aici. Totul va fi foarte ok şi foarte frumos”, a mai spus nepotului Regelui Mihai pentru sursa citată.

Întrebat despre luna de miere, Nicolae a declarat că este posibil să meargă, anul viitor, în America de Sud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Casa regală a României nu a acceptat invitația la nunta fostului principe Nicolae. Reacția mirelui