Antena Meniu Search
x

Vremea rea a ajuns şi la noi! Furtuna a omorât doi oameni

O bătrână din Suceava şi vecinul ei pe care îl chemase în ajutor au fost striviţi de un arbore, pe care încercau să îl taie.

Vezi și

Vântul puternic i-a schimbat traiectoria şi le-a adus sfârşitul. A bătut vântul morţii şi a luat două suflete. Un copac înalt, care trebuia să se transforme în lemn de foc, a fost împins de o vijelie puternică spre cei care îl tăiau.

O bătrână şi tăietorul de lemne au fost scoşi de sub crengi, cu trupurile frânte, şi urcaţi în ambulanţe. Medicii nu au mai putut să-i salveze.

În capătul opus al ţării, pe străzile Capitalei, un arbore de un metru în diametru a căzut pradă vijeliei. A fost smuls din rădăcină şi a strivit o maşină. Doar norocul a făcut ca şoferul să fie martor şi nu victimă.

Copacul a fost tăiat cu drujba şi cărat, bucată cu bucată. Acolo unde natura nu a lovit cu viteza vântului, oamenii au avut altă bătălie de dus. Cu inamicul numărul unu al iernii - zăpada.

Este doar începutul. 20 de judeţe rămân sub cod galben de viscol. Vântul va depăşi o sută de kilometri pe oră. Va fi încă o noapte albă în România!

În restul ţării, au adus şi ninsori puternice. De cod galben. Viscolul a pus stăpânire pe şosele şi a readus tensiunea la volan. Şoferii s-au trezit pe un patinoar. Şi nu de puţine ori au frânat, la limita prăpastiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Vremea rea a ajuns şi la noi! Furtuna a omorât doi oameni