Antena Meniu Search
x

O comună din Caraş-Severin, destinaţie de vacanţă de vis pentru orice turist (Video)

Este raiul pe Pământ, cu toate acestea, mai puţini cunosc acest loc. O comună din Caraş-Severin a devenit visul oricărui turist.

de Redactia Observator

la 25.07.2019, 11:43

Vezi și

Este raiul pe Pământ, cu toate acestea, mai puţini cunosc acest loc. O comună din Caraş-Severin a devenit visul oricărui turist. Verdeaţă cât vezi cu ochii, mâncare delicioasă ca la mama acasă, dar şi un teren de tenis imens, unde să faci mişcare, fac din Brebu Nou locul ideal pentru o vacanţă de unde veţi pleca numai cu amintiri frumoase. 

La poalele Munţilor Semenic, comuna Brebu Nou te întâmpină cu peisaje care îţi taie respiraţia. Iar tabloul este completat de liniştea şi simplitatea locului.

Fie că fac drumeţii sau pescuiesc în lacul din apropiere, turiştii nu se plictisesc.

Pentru cei mici, joaca e cuvântul-cheie în mijlocul naturii. Tiroliana sau jocurile de echipă îi ţin ocupaţi ore în şir.

După o zi plină, şi masa este.plină. Numai cu bucate delicioase, pregătite cu grijă de gazde. Desertul este, bineînţeles, la loc de cinste. Dulce şi aromat, ştrudelul de mere are şi un secret. 

Chiar şi în mijlocul săptămânii, locul este deja plin. În august, cele două evenimente care se organizează la Brebu Nou, festivalul de folk şi cel de bere artizanelă, vor atrage în zonă mii de turişti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O comună din Caraş-Severin, destinaţie de vacanţă de vis pentru orice turist (Video)