Antena Meniu Search
x

Video Fată de 13 ani, agresată sexual de propriii părinţi. Chinul fetei a durat şase ani

Calvar inimaginabil pentru o copilă din Timişoara. Timp de şase ani, fata a fost abuzată în mod repetat chiar de părinţii ei. Totul a început când victima avea doar şapte ani. Abia acum, când a împlinit 13 ani, fata şi-a făcut curaj şi a cerut ajutor. Vă avertizăm, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 07.03.2021, 20:12

Vezi și

Singură la părinţi, fata de doar 13 ani a fost victimă sigură în mâinile adulţilor cu porniri bolnave. Ani în şir, în spatele uşilor închise ale apartamentului, tatăl de 44 de ani şi mama, în vârstă de 40, au agresat-o sexual.

Bianca Brînduşă, psiholog: „Un copil care trece prin aşa ceva ar putea crede până la un punct că este un comportament firesc. Au fost ambii părinţi care au abuzat acest copil, ani la rând, în mod constant”.

Calvar la început de drum

Calvarul a început odată cu intrarea fetei în clasa întâi. Până la 11 ani, tatăl a abuzat-o constant. Apoi, şi cea care i-a dat viaţă a profitat de lipsa de apărare a copilei. Fără ca cineva să bănuiască ororile din casa familiei, agresiunile ar fi putut continua. Minora însă şi-a făcut curaj şi a cerut ajutor Protecţiei Copilului.

Smaranda Marcu, purt. cuv. DGASPC Timiş: „Imediat cum am fost sesizaţi cu privire la acest caz, s-a intervenit în regim de urgenţă şi copilul a fost securizat în secunda următoare”.

Cei doi soţi au ajuns în faţa magistraţilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. Copila lor este acum consiliată de specialiştii DGASPC.

Traume pe viaţă

Traumele însă ar putea rămâne pentru toată viaţa.

Bianca Brînduşă, psiholog: „Desigur că urmările pot fi dezastruase şi este nevoie de foarte multă grijă, este nevoie de ajutor din toate părţile”.

Părinţii abuzivi au fost arestaţi preventiv pentru următoarele 30 de zile. Cei doi sunt acuzaţi de viol în formă continuată, instigare la agresiune sexuală, corupere sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.

Potrivit studiilor, la fiecare şase ore, în România, un minor este victima unui abuz sexual. 80% dintre copiii abuzați sunt fete. Iar 35% dintre victime au sub 14 ani. Aproape jumătate dintre cazurile de abuz și exploatare sexuală asupra copiilor sunt în familie. De multe ori, dramele micuţilor rămân neştiute. În 3 din 10 cazuri, victimele nu spun nimănui ce păţesc iar agresorii scapă nepedepsiţi.

Citeşte şi: O copilă din Neamț a rămas însărcinată și a născut un copil după ce a fost abuzată ani la rândul de tatăl și fratele ei

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Fată de 13 ani, agresată sexual de propriii părinţi. Chinul fetei a durat şase ani