Antena Meniu Search
x

O elevă din Vaslui îşi acuză dascălul că i-a rupt urechile la şcoală

Predă lecţia terorii. Un învăţător dintr-o comună din Vaslui e acuzat că a torturat o elevă.

Vezi și

Că a pălmuit-o şi că aproape i-a rupt urechile. Nu ar fi prima oară, însă, acum urmele violenţei au ţinut loc de probe. Medicii legişti au confirmat că fata a fost serios lovită, iar poliţiştii au deschis ancheta pe numele dascălului.

"Dimineaţă sângera! Că nu mi-a spus de ieri, că veneam de ieri! Dar nu a spus! Când să o pieptăn, nu putea de urechi. Când mă uit după urechi, amândouă rupte", spune mătuşa fetei.

A îndurat cât a putut. O zi întreagă, Alexandra, o copilă de nouă ani, şi-a ascuns rănile şi durerile. Aproape că i-a desprins urechile. O tortură la care fata ar fi fost supusă în timpul orei, fără milă, de către cel care trebuia să-i fie ca un tată, învăţătorul.

Însă, la şcoala din Deleşti, Vaslui, educaţia se face ca-n evul mediul, acuză tutorii copilei - cei care au grijă de ea, după ce părinţii au plecat la muncă, în Italia.

Oamenii au vrut să stea de vorbă cu dascălul, dar n-au putut să se înţeleagă cu el. Aşa că au fost la medicul legist. Alexandra are nevoie de patru zile de îngrijiri medicale. Cu toate astea, învăţătorul nu recunoaşte nimic.

Ameninţările i-au terorizat pe elevi. La vârsta lor, impactul e puternic. Iar amintirile din sala de clasă au devenit coşmar.

Mama Alexandrei se va întoarce curând în ţară. Are de gând să-l dea în judecată pe învăţător. Există deja şi o anchetă penală. Dascălul e cercetat pentru purtare abuzivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O elevă din Vaslui îşi acuză dascălul că i-a rupt urechile la şcoală