Antena Meniu Search
x

O fată de 6 ani a fost grav rănită lângă un fost funicular din Reşiţa

O fată de 6 ani a fost grav rănită, în timp ce se plimba cu mama ei într-un parc, lângă un fost funicular din Reşiţa.

Vezi și

 O fată de 6 ani a fost grav rănită, în timp ce se plimba cu mama ei într-un parc, lângă un fost funicular din Reşiţa. O scândură grea de câteva kilograme s-a desprins din podul înalt de peste 20 de metri şi a lovit-o pe copilă.

Fetiţa a fost stabilizată în ambulanţă, pe drumul către Spitalul Judeţean din Reşiţa. Încă nu işi revenise complet după lovitura puternică şi acuza stări de greaţă când doctorii au început să-i examineze rana.

Pentru că prezenta manifestări ale unei comoţii cerebrale, copila de 6 ani a fost trimisă la Spitalul de Copii din Timişoara, ca să fie consultată de un medic neurolog. Cu câteva ore în urmă, ea se afla în parc împreună cu sora ei mai mică şi mama lor. Bătea vântul şi începuse ploaia, însă femeia nu şi-a dat seama de pericol. Stăteau lângă un funicular dezafectat, din care, la un moment dat, s-a desprins o bucată de lemn.

Deşi impactul a fost atenuat de crengile unui copac, lovitura a lăsat-o înconştientă pe fetiţă. Un incident asemănător s-a petrecut şi în urmă cu doi ani, când o bucată de tablă desprinsă din construcţia învechită a rănit un om. Funicularul a fost ridicat în anul 1960 şi era folosit la transportarea minereului către fabrici. Pentru că nu a fost consolidat niciodată, colosul se descompune pe zi ce trece şi, uneori, copiii îl folosesc ca loc de joacă.

Proprietarul construcţiei, un om de afaceri din Reşiţa, va trebui să le dea explicaţii poliţiştilor cu privire la incidentul care putea să omoare un copil, dar şi la siguranţa locuitorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » O fată de 6 ani a fost grav rănită lângă un fost funicular din Reşiţa