Antena Meniu Search
x

O femeie de 67 de ani din Drobeta-Turnu-Severin a trecut pe lângă moarte după ce a fost protagonista unui grav accident de circulaţie!

O femeie de 67 de ani din Drobeta-Turnu-Severin a trecut pe lângă moarte după ce a fost protagonista unui grav accident de circulaţie!

Vezi și

Era în trafic, când, inexplicabil, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina direct sub un TIR. Pompierii au scos-o dintre fiare iar medicii au dus-o de urgenţă la spital. Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Un zgomot puternic care anunţă un impact violent pe Drumul Naţional 6, după ce un autoturism e scăpat de sub control. La volan, o femeie care mergea spre Drobeta-Turnu Severin.

"Conducătoarea autoturismului a pătruns în mod nejustificat pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autotir", a declarat Viorel Stăncioiu, de la biroul rutier Mehedinţi.

Şoferii din trafic au sunat după ajutor la 112. Cum maşina a fot distrusă complet în impact, au crezut că nimeni nu va mai ieşi cu viaţă din mormanul de fiare.

Însă medicii au găsit-o pe femeia de 67 de ani în stare stabilă.

"Un pacient de sex feminin care la momentul sosirii noastre era conştientă, dar cu o stare confuză, prezenta traumatism cranian cu plagă deschisă, în rest, la primul examen nu s-au sesizat fracturi sau alte plăgi, în afară de regiunea craniană", a declarat Marin Iorga, de la SAH Mehedinţi.

Victima a fost transportată la spital şi a rămas internată. Şoferul TIR-ului a scăpat doar cu o sperietură.

Poliţiştii au stabilit că niciunul dintre şoferi nu consumaseră băuturi alcoolice. Ei trebuie să stabilească acum din ce cauză s-a produs coliziunea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O femeie de 67 de ani din Drobeta-Turnu-Severin a trecut pe lângă moarte după ce a fost protagonista unui grav accident de circulaţie!