Antena Meniu Search
x

O femeie din Arad a fost atacată de doi câini cu stăpân. Patrupezii ar fi fost eliberaţi în stradă intenţionat

O femeie din Arad a trăit momente cumplite. A fost muşcată de doi câini în timp ce se afla pe stradă. Totul, în amiaza mare. Doi dulăi din rasa Presa Canario, considerată cu potenţial agresiv, au atacat-o.

Vezi și

O femeie din Arad a trăit momente cumplite. A fost muşcată de doi câini în timp ce se afla pe stradă. Totul, în amiaza mare. Doi dulăi din rasa Presa Canario, considerată cu potenţial agresiv, au atacat-o. Câinii au ieşit din curtea în care le era locul pentru că cineva alăsat poarta deschisă. Astfel de animale au voie pe stradă doar cu botniţă şi în lesă.

Femeia de 38 de ani mergea liniştită pe o stradă din Arad. Se ducea să îşi ia unul dintre copii de la grădiniţă, când deodată a văzut doi câini în poarta unei case. De pe patul de spital, victima povesteşte, încă şocată, că animalele s-au năpustit brusc asupra ei.

Norocul ei a fost însă un bărbat aflat în zonă, care a auzit strigătele de durere ale femeii. Nu a stat pe gânduri şi i-a sărit imediat în ajutor.

După incident, cei doi câini au fugit pe stradă. Proprietarul i-a recuperat câteva ore mai târziu. Vorbim despre patrupezi de talie mare, care aparţin rasei Presa Canario, una dintre cele mai periculoase din lume. În unele state, aceşti câini sunt chiar interzişi. Proprietarul spune însă altceva.

Animalele se află de ceva timp în grija unei bătrâne, cu care proprietarul a tot avut neînţelegeri.

Proprietarul susţine că şi de această dată bătrâna i-ar fi lăsat intenţionat liberi. În zona în care s-a întâmplat incidentul se află şi două unităţi de învăţământ, unde învaţă zeci de copii. Poliţiştii cercetează acum cazul.

Legea prevede că astfel de câini pot fi scoşi în spaţii publice doar în lesă şi cu botniţă. Trebuie declaraţi la Poliţie, iar în spaţiile private, prezenţa lor trebuie semnalată prin avertismente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Arad a fost atacată de doi câini cu stăpân. Patrupezii ar fi fost eliberaţi în stradă intenţionat