Antena Meniu Search
x

O femeie din Maramures si-a ucis copilul de numai trei saptamani

O femeie de 31 de ani, care cu greu poate fi numita mama, ar putea sta restul vietii in spatele gratiilor, pentru ca si-a ucis copilul de numai trei saptamani.

Vezi și

Bebelusul era rodul unei relatii extraconjugale si ca sa nu se certe cu sotul ei, l-a dus intr-o casa parasita si i-a luat viata. Apoi, i-a ars trupul in soba, ca sa-si ascunda fapta.

Crima a iesit la iveala, iar acum procurorii cer ca femeia sa fie inchisa pe viata.

Tanara mama de 31 de ani a nascut baietelul intr-un spital din Timisoara, in urma cu doua luni. Initial, aceasta si-a abandonat copilul, pentru ca tatal lui era altul decat sotul ei. Dar la scurt timp s-a intors dupa el. Medicii s-au bucurat, crezand ca bebelusul va avea un viitor mai bun in sanul familiei, insa nu a fost asa.

Nici vecinii din sat, nici rudele din Timisoara nu stiau nimic de ea sau de planul diabolic pe care avea sa-l puna in aplicare. Pe ascuns, in intunericul noptii, femeia si-a ucis bebelusul. Ca sa scape de cadavrul micutului, l-a aruncat in soba.

Presimtind ca ceva rau se intampla, sotul femeii a alertat politistii din Timisoara. Care i-au gasit sotia in casa groazei.

Pedeapsa pe care o risca femeia este pe masura cruzimii de care a dat dovada: detentiune pe viata sau inchisoare de la 15-25 de ani.

Ea mai are doi copii, care ar putea ajunge acum in grija primului ei sot, care locuieste in Petrova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Maramures si-a ucis copilul de numai trei saptamani