Antena Meniu Search
x

O femeie prinsă în incendiu s-a aruncat de la mansarda blocului

Disperarea a împins-o în braţele morţii. În toiul nopţii, o femeie din Sângeorz-Băi s-a aruncat de la mansarda blocului în care locuia după ce minute în şir a strigat în zadar după ajutor.

Vezi și

Femeia s-a trezit singură în mijlocul flăcărilor după ce locuinţa a fost cuprinsă de incendiu. A sperat că aşa poate scăpa cu viaţă, dar s-a înşelat.

Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care v-ar putea afecta emoţional.

Ţipetele disperate ale femeii de 63 de ani s-au auzit până la blocul vecin, în timp ce sirenele pompierilor, care goneau spre clădirea în flăcări, urlau asurzitor. Câteva minute, şi ar fi fost salvată.

Prinsă în capcana de foc, femeia s-a refugiat la fereastră, în aşteptarea pompierilor. Dar flăcările au ajuns-o şi acolo. N-a văzut scăpare.

"I s-a aprins părul în cap, o început a striga acolo, s-au aprins hainele pe ea şi o sărit jos. Erau fierbinţi termopanele. Am zis că murim. Am ieşit afară. Am văzut pe femeia aia cum s-a aruncat, plină de flăcări", spune un martor.

Proprietara a fost preluată de ambulanţă în stop cardio-respirator.

Medicii au resuscitat-o pe drum spre spital, dar, din păcate, n-au reuşit să facă minuni. Femeia locuia la etajul 4, dar îşi amenajase deasupra şi o mansardă. 6 apartamente de la ultimul etaj au fost afectate de incendiu.

În bloc nu există încălzire pe gaze. Locatarii au fie centrale, fie fac focul în sobe. Pompierii spun că incendiul a pornit, cel mai probabil, de la o sobă aflată în apartamentul femeii, de la etajul 4.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » O femeie prinsă în incendiu s-a aruncat de la mansarda blocului