Antena Meniu Search
x

O femeie din Caraş-Severin este terorizată şi BĂTUTĂ de un vecin cu probleme psihice, iar autorităţile nu iau NICIO MĂSURĂ

Iar autorităţile nu iau nicio măsură, deşi problemele au început de anul trecut. Individul nu ţine cont că femeia e singură sau însoţită de fiica ei.

Vezi și

Iar autorităţile nu iau nicio măsură, deşi problemele au început de anul trecut. Individul nu ţine cont că femeia e singură sau însoţită de fiica ei. Îi iese în cale, cu parul în mână. La ultimul atac, victima a reuşit să filmeze totul.

Sunt scene şocante de la ultima bătaie pe care bărbatul i-a dat-o vecinei sale. De faţă cu fetiţa de şapte ani, omul extrem de periculos lovit-o de trei ori cu o bâtă. 

Iuliana Bocai, femeia agresată: <<El stătea la poartă cu un băţ. S-a îndreptat spre noi şi a zis "acum îţi omor fata". Când s-a apropiat de noi a vrut să dea în fetiţă, eu am dat fetiţa în spatele meu să n-o lovească şi atunci mi-a dat mie cu parul peste cap. Mi-a dat peste mâna stângă, mâna e umflată, am nouă zile de la medicul legist.>>

Este un război vechi, iscat din senin şi greu de controlat. Fetiţa care a asistat la scena cumplită de violenţă este traumatizată.

"Noaptea se trezeşte din somn, plânge, din cauză că s-a speriat foarte tare. Fata mea nu e învăţată cu scandaluri.", mai spune femeia.

Femeia nu este nu este singura bătută şi ameninţată de individ. 

Iuliana Bocai, femeia agresată: "Am o vecină la casa aia. Mi-a spus clar femeia, dacă nu mi-ar fi frică că vine şi-mi dă foc aş veni şi aş spune tot. A fugit după ea cu toporul. Am o vecină, a stat mai încolo, pe ea a ameninţat-o că-i omoară fata, femeia de frică a plecat în Italia cu fata."

Părinţii agresorului îi iau apărarea şi spun că băiatul lor e provocat. 

Cei de la Serviciul de Asistenţă Socială ştiu problemele, dar nu pot lua măsuri faţă de el.

Marcel Chiş, asistent social Primaria Ticvaniu Mare: "E o persoană cu handicap accentuat, are probleme mentale, de auz şi de comunicare. El uneori e violent în familie dar mai mult sub influenţa băuturilor alcoolice."

Femeia bătută este hotărâtă să meargă în instanţă şi să-şi facă dreptate. A depus plângere la poliţie, iar agenţii au deschis dosar penal pe numele bărbatului, pentru loviri şi alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Caraş-Severin este terorizată şi BĂTUTĂ de un vecin cu probleme psihice, iar autorităţile nu iau NICIO MĂSURĂ