Antena Meniu Search
x

A încercat să scape de sarcină, dar a ajuns la spital

A fost la un pas de moarte după ce şi-a provocat singură un avort acasă. O femeie din Iaşi a ajuns în stare gravă la spital, la două săptămâni, după ce a încercat să scape de o sarcină.

Vezi și

A zis că îi e rău, era galbenă toată la faţă, am sunat la salvare şi a luat-o salvarea, spune tatăl fătului ucis.

Trebuia să fie tată pentru a cincea oară. Soţia lui, însă, a decis să scape singură de copil. Acasă. După două săptămâni, însă, a chemat salvarea.

Ambulanta a venit intr-o seara, asa am auzit. Noi n-am vorbit una cu alta. Am fost oleacă certate, spune acum mama tinerei. M-a sunat şi a zis că e la spital. A zis că e grav, că trebuie operată.

Medicii i-au extirpat femeii uterul. O operaţie dificilă care i-a salvat viaţa. Tânăra de 33 de ani şi-a mai ucis odată pruncul din pântec.

În cursul anului 2012, femeia a fost cercetată sub aspectul săvârşirii acţiunii de provocare ilegală de avort, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județeană Iași.

Şi atunci, tot singură, ar fi scăpat de copil.

L-a aruncat atunci în budă, au venit ăştia de la poliţie atunci şi l-au scos, spune tatăl copilului.

Tânăra nu s-a gândit nicio clipă la cei patru copii pe care îi are nici când a vrut să-şi pună capăt zilelor. Nu se ştie din ce motiv. Altceva, însă, ar fi împins-o atunci spre gestul fatal.

Femeia împarte o casă sărăcăcioasă din Iaşi cu soţul, copiii şi bunica celor mici. Toţi trăiesc doar din ce câştigă tatăl copiilor, muncind cu ziua prin vecini. Când va fi externată, tânăra va trebui să stea din nou de vorbă cu poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » A încercat să scape de sarcină, dar a ajuns la spital