Antena Meniu Search
x

O fetiță de patru ani a fost atrasă în jocul unui monstru

O copilă de doar patru ani a fost ademenită într-o joacă bolnavă chiar de bărbatul cu care împărţea acelaşi acoperiş.

Vezi și

 O copilă de doar patru ani a fost ademenită într-o joacă bolnavă chiar de bărbatul cu care împărţea acelaşi acoperiş. Fata, orfană de mamă, stătea împreună cu tatăl şi sora ei, în chirie, în casa în care bărbatul a supus-o la perversiuni.

Cu un râs inocent, copila şi-a lăsat mâna firavă în cea a bărbatului. Avea încredere. Îl cunoştea. Locuiau sub acelaşi acoperiş de patru lui. Rămasă orfană de mamă, Maria împreună cu sora ei mai mică şi tatăl lor se mutaseră în casa din localitatea constănţeană Lumina, în chirie.

Tatăl a avut treabă, iar fetele au rămas pentru doar două ore acasă la gazde. Din câteva cuvinte, fratele proprietarului a ademenit-o pe copila de patru ani în coteţul din fundul curţii. Era însă o joacă bolnavă. Şi o scenă şocantă. Un bărbat de 59 de ani îşi încerca fanteziile bolnave pe o copilă de câţiva ani.

Peste gard, pe sub o pătură pusă la uscat - pe post de paravan, o vecină a reuşit să vadă, îngrozită fiecare mişcare a bărbatului. Femeia a fugit într-o suflare la o vecină, să ceară ajutor. Amândouă au intrat prin spatele casei în curte, direct lângă locul în care bărbatul voia de profite de Maria.

Pe Maria a salvat-o însă chiar fratele agresorului. Ştia pe cine are lângă el. Bărbatul a fost deja reţinut de poliţişti pentru 30 de zile. Acum, Maria şi familia ei urmează să se mute din casa groazei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » O fetiță de patru ani a fost atrasă în jocul unui monstru