Antena Meniu Search
x

O fetita de cinci ani are nevoie de ajutor ca sa supravietuiasca

N-are mama, n-are casa si inima n-o lasa sa se bucure de copilarie! O fetita de numai cinci ani, lasata in grija bunicii bolnave si sarace, are nevoie urgenta de 3.000 de euro ca sa traiasca

Vezi și

Felipa Fabiana nu are parinti. Mama a parasit-o, aproape imediat dupa nastere, in curtea bunicii. In curte, pentru ca oamenii nu au o casa in care sa locuiasca. Dar lovitura cea mai grea a venit cand fetita a implinit trei ani. Atunci au descoperit medicii ca inima copilului nu functioneaza cum trebuie.

Fabiana a crescut in bratele bunicii. Ii spune "mami". Numai ca batrana e bolnava si ea. A suferit deja opt operatii, iar sotul a parasit-o. Pentru a trai lucreaza cu ziua. Asta daca gaseste pe cineva care sa-i ofere ceva de munca. Bunica si nepoata, traiesc intr-un depozit in care erau pe vremuri tractoare, undeva in Sangeorz Bai.

"Mie mi-a spus doctorul ca doua valve nu-i functioneaza cum trebuie. Are nevoie de o interventie chirurgicala", povesteste bunica. 3.000 de euro costa operatia, o suma imensa pentru femeie. La asta se adauga problemele. legale. Bunica nu are custodia fetitei. Actele pentru operatie nu pot fi facute fara semnatura mamei legitime care insa nu da semne de viata. "Daca are bun simt si se gandeste ca mai exista Dumnezeu trebuie sa dea un semn de viata si sa vina langa mine si langa fetita".

Bunica se roaga. Lui Dumnezeu pentru sanatatea nepoatei si oamenilor sa o ajute sa stranga banii necesari pentru operatie.

O PUTETI AJUTA PE FELIPA:

CONT LEI: RO 37RNCB0038113268620001

CONT EURO: RO 37RNCB0038113268620002

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O fetita de cinci ani are nevoie de ajutor ca sa supravietuiasca