Antena Meniu Search
x

O grupare criminală formată din români, destructurată de Poliția italiană

Poliţia italiană continuă operaţiunile împotriva unei periculoase grupări criminale de români care şi-a stabilit cartierul general într-un orăşel de pe litoralul Mării Adriatice

Vezi și

La ancheta carabinierilor din Ancona colaborează procurorul-şef al Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Organizate şi Terorismului din Braşov şi unul din adjuncţii săi. Cei doi magistraţi români, descrişi de presa italiană ca "şefii antimafiei" din Braşov, au participat personal la descinderile din orăşelul Porto Sant'Elpidio, alături de peste 40 de carabinieri.

Au fost reţinute zeci de persoane, între care multe tinere prostituate românce, interogate, apoi, cu ajutorul procurorilor din Braşov. Au fost efectuate şi numeroase percheziţii care au scos la lumină noi aspecte ale amplului sistem criminal edificat de răufăcătorii români pe malul Adriaticei.

Prima lovitură împotriva aşa-numitei "mafii româneşti" a fost dată acum o săptămână, prin operaţiunea intitulată "Casa Transilvania". Atunci au fost arestaţi 26 de indivizi, nu doar în Italia ci şi în România şi Belgia. Poliţiştii au constatat că, pe lângă exploatarea prostituţiei, românii au comis şi jafuri în valoare de sute de mii de euro.

Când au fost arestaţi, ei se pregăteau să devalizeze un întreg centru comercial cu magazine de marcă. Oamenii legii din Italia pregătesc şi alte operaţiuni la care ajutorul colegilor români se va dovedi, din nou, foarte important.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O grupare criminală formată din români, destructurată de Poliția italiană