Antena Meniu Search
x

O instructoare de fitness din Deva demonstrează că sportul, sănătatea şi sarcina merg mână în mână

Deşi mai are mai puţin de o lună până va naşte, Diana încă face antrenamente regulat şi se simte excelent

Vezi și

Deşi mai are mai puţin de o lună până va naşte, Diana încă face antrenamente regulat şi se simte excelent

Chiar şi aşa, tânăra spune că nu iese niciodată din cuvântul medicului, respectă nişte reguli clare şi pune mereu pe primul loc siguranţa copilului pe care îl poartă în pântece. Dar, pe de altă parte, vrea să le arate tuturor că sarcina este o stare, nicidecum o boală. 

Diana are 27 de ani, face sport de o viaţă, este instructoare de fitness de un an şi de 8 luni şi jumătate poartă în pântece o fetiţă.

A reuşit până acum să împace sportul cu sarcina, fără probleme. E drept, o ajută şi sănătatea. Are o sarcină fără riscuri, aşa că medicii i-au dat undă verde pentru mişcare. Are totuşi nişte condiţii puse.

Chiar şi atunci când sarcina nu îi mai permite să facă exerciţiile împreună cu elevele ei, Diana ştie exact cum să le încurajeze.

Viitoarea mămică străluceşte de sănătate şi fericire şi speră să facă sport până în ultimul moment al sarcinii. Abia aşteaptă să-şi strângă fetiţa în braţe şi speră că micuţa va fi cel puţin la fel de "în formă" ca ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O instructoare de fitness din Deva demonstrează că sportul, sănătatea şi sarcina merg mână în mână