Antena Meniu Search
x

O linişte nefirească domneşte în Pipera!

În Pipera e ca la război. Doar femeile şi copiii au rămas acasă. Bărbaţii s-au reunit la Poarta Albă. O poartă cu gratii. Fraţii Becali, Gigi şi Borcea au semnat cel mai greu transfer. La închisoare. În cartierul condamnaţilor, e linişte.

Vezi și

Vestea i-a amuţit pe toţi, aşa că puţini sunt cei care vorbesc despre asta. Nu e bine, nu e rău fără verii Becali, spun vecinii. Dar cel mai mult le e dor de Gigi Becali. Fără el, în Pipera e pustiu.

Gândurile lui Giovani se vor aşeza, una câte unul, şi deloc în grabă. Dacă şi-ar aşeza un gând pe zi, după 6 ani şi patru luni, Giovani şi-ar pune ordine în 2310 gânduri.

Tot pe gânduri, se pare că au căzut şi vecinii fraţilor Becali. O linişte nefirească domneşte în Pipera. La doi paşi de poarta ferecată, oamenii vorbesc ferit despre arestarea vecinilor celebri.

Aseară, fraţii Giovani şi Victor Becali au fost încarceraţi la Poarta Albă. Închisoarea unde îşi ispăşeşete pedeapsa şi vărul lor, Gigi.

La barul unde verii Becali obişnuiau să se întâlnească să joace table, uşile sunt închise pentru ziarişti.

Apropiaţii clanului Becali spun că Giovani şi Victor erau pregătiţi să primească pedeapsa cu închisoarea. Şi-ar fi pus la adăpost averile şi afacerile când au văzut că vărul lor Gigi a fost închis din nou.

Din Columbia este soţia lui Giovani Becali. Au împreună 3 fete, iar cea mai mare dintre ele a fost cununată de Gică Popescu.

Fraţii Becali s-ar fi gândit să predea firma de impresariat din care au făcut averea de 65 de milioane de euro unui apropiat. Alesul ar fi fostul căpitan al naţionalei Cristi Chivu, al cărui nume a apărut şi în dosarul transferurilor

În cazul în care va accepta să preia firma, Chivu va deveni impresarul celor mai bine cotaţi jucători din fotbalul românesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O linişte nefirească domneşte în Pipera!