Antena Meniu Search
x

O mamă din Codlea își caută disperată fata de 18 ani, dispărută de 3 zile. Polițiștii cer ajutorul populației (Foto)

Tânăra de 18 ani a plecat de acasă, din municipiul Codlea, pe 4 aprilie, fără să le spună părinților încotro se îndreaptă sau când se întoarce acasă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.06.2020, 15:23

  • Tânăra are asupra sa un telefon mobil, care este închis.
  • Ca semn distinctiv, fata are un tatuaj pe mână reprezentand semnul infinitului, două lăbuțe de animal și o inimă.

Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată de către mama unei fete, în vârstă de 18 ani, din municipiul Codlea, județul Brașov, cu privire la faptul că fiica sa a plecat de la domiciliu în data de 04.06.2020, în jurul orei 15.30, fără a comunica locul deplasării, iar până în prezent nu a revenit.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,68 m, circa 75 kg, părul lung, peste umeri, vopsit negru, ten deshis, fața ovală, ochi căprui, constituție robustă.

Ca semne distinctive, la baza nasului, în partea stângă are o aluniță, iar pe antebrațul stâng, lângă palmă, în partea inferioară, are un tatuaj reprezentand semnul infinitului, două lăbuțe de animal și o inimă.

Fata de 18 ani a disparut de acasă joi, 4 iunie 2020

La momentul plecării purta teniși de culoare gri și era îmbrăcată cu pantalon tip trening de culoare închisă, pe care erau aplicate în zona genunchilor, trei fermoare așezate orizontal.

Tânăra are asupra sa un telefon mobil, care este închis.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânăra în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O mamă din Codlea își caută disperată fata de 18 ani, dispărută de 3 zile. Polițiștii cer ajutorul populației (Foto)