Antena Meniu Search
x

O marca celebra de masini face caruciore de lux

O marca celebra de masini face caruciore de lux. Nu-i de mirare ca de mici sunt invatati cu luxul. Mai nou, marii fabricanti de masini fac si articole pentru nou-nascuti, copii, dar si pentru viitoarele mame.

Vezi și

Taticii pasionati de masinile cu multi cai putere isi pot plimba acum bebelusul intr-un carucior de serie. A fost lansat de una dintre cele mai mari companii auto din lume. Are jante si cauciucuri auto. Este garantat pe viata. Costa aproximativ 1.600 de lei. Este o piesa pentru colectionari.

Pentru ca multi dintre pusti au de mici o pasiune pentru tot ceea ce inseamna miscare pe doua roti, producatorii au scos pe piata bicicleta motocross pentru copii. Aduce cu o motocicleta enduro. Asta face ca bicicleta sa fie speciala. Saua este lunga. Bicicletele au suspensii active si pe fata si pe spate.

Pretul bicicletelor motocross variaza intre 800 si 1000 de lei. Pana sa fie plimbat cu bicicleta sau caruciorul, bebelusul trebuie protejat atata timp cate se afla in pantecele mamei. Asa a aparut centura de siguranta pentru gravide, care se monteaza pe oricare dintre scaunele masinii.

Aceasta centura retine partea transversala a centurii de siguranta care in mod normal vine pe burtica mamicii si este periculos cand esti insarcinata, si o trage jos pe osul pelvisului. Chiar si cand gravida este in noua luni poate folosi centura de siguranta fara probleme. Centura de siguranta costa 180 de lei. Tot la Baby Boom parintii pot invata despre cum sa isi imunizeze bebelusii.

Exista o serie de vaccinuri incluse in programul national de imunizare. Acestea vin in intampinarea unor boli deosebit de grave cum sunt difteria, tusea convulsiva, poliomielita, hepatita cu virus B.

Targul Baby Boom, la care participa peste 130 de firme, va ramane deschis pana pe 7 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » O marca celebra de masini face caruciore de lux