Antena Meniu Search
x

O tânără din Mehedinţi A MURIT la 100 de metri de casă, după ce mașina iubitului ei a derapat și s-a izbit de un cap de pod!

De la petrecere a ajuns în mormânt. Cristina, o tânără din Mehedinţi, a murit, iar prietenul ei, Bogdan, a fost grav rănit, după ce maşina condusă de tânărul de 20 de ani a ieşit de pe şosea, s-a izbit de un cap de pod şi mai apoi de o casă de pe marginea drumului.

Vezi și

De la petrecere a ajuns în mormânt. Cristina, o tânără din Mehedinţi, a murit, iar prietenul ei, Bogdan, a fost grav rănit, după ce maşina condusă de tânărul de 20 de ani a ieşit de pe şosea, s-a izbit de un cap de pod şi mai apoi de o casă de pe marginea drumului. Cei doi se grăbeau să ajungă acasă, în localitatea Cuşmir, de la un majorat, dar, la 100 de metri de casa tinerei, din cauza umezelii de pe drum maşina a derapat.

Pentru Cristina, drumul spre casă a fost ultimul.

Mai avea 100 de metri până să ajungă în momentul în care maşina condusă de iubitul ei, Bogdan, a derapat şi s-a izbit violent de un cap de pod. Maşina a ajuns apoi într-o locuinţă de pe marginea şoselei.

A smuls pur şi simplu bucăţi de beton din locuinţă. Un impact violent care i-a fost fatal tinerei de 21 de ani.

A fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru a o scoate din epava automobilului. Iubitul ei a fost grav rănit.

Cristina şi Bogdan se întoreau de la o petrecere. Sărbătoriseră, alături de mai mulţi cunoscuţi, ziua de naştere a unui prieten.

Bogdan a fost dus de urgenţă la spital, iar poliţiştii urmează să stabilească dacă a băut înainte de a urca la volanul bolidului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » O tânără din Mehedinţi A MURIT la 100 de metri de casă, după ce mașina iubitului ei a derapat și s-a izbit de un cap de pod!