Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tara blocata de viscol

Pe şoselele mai mici e şi mai rău. La miezul nopţii erau închise peste 30 de drumuri naţionale şi aproape 90 de drumuri judeţene. Cei care au avut ghinionul să intre cu maşina pe aceste artere înainte să fie închise au rămas blocaţi în nămeţi.

de Redactia Observator

la 26.01.2014 , 09:01

O armată de oameni lucrează împotriva naturii. Viscolul puternic aduce înapoi zăpada dată la o parte de utilaje. Pe Drumul Naţional 1 şi-au petrecut noaptea sute de tirişti. Poliţiştii i-au tras pe dreapta din cauza viscolului.

Cu gândul la Dumnezeu au fost şoferii care aveau tirurile încărcate cu marfă.

Fără lanţuri, maşinile de mare tonaj nu au nici o şansă să urce. Dar nici cu lanţuri şoferii nu au garanţia că vor ajunge la destinaţie.

Vezi și

Pe Valea Prohovei nu doar zăpada le-a stat în drum şoferilor. Crengi groase au căzut pe şosea. O autoutilitară a fost lovită şi n-a mai putut înainta.

Din cauza asta s-au format coloane de maşini pe câţiva kilometri.

Iar şoferii de tir care vor să ocolească prin târgovişte sunt nevoiţi să aştepte. Doar maşinile mici pot circula pe acest drum.

Drumul naţional 7, între Piteşti şi Vâlcea a fost redeschis, însă doar pentru maşinile mici. Nici aici tirurile nu au voie să circule. Coloane de tiruri s-au format pe marginea drumului, iar şoferii au fost nevoiţi să înopteze în cabine.

Oficialii de la drumuri au făcut astăzi un apel. Plecaţi la drum doar dacă nu aveţi de ales şi dacă o faceţi, căutaţi rute ocolitoare mai ferite. Altfel riscaţi să rămâneţi blocaţi în mijlocul viscolului. Înţepeniţi în viscol ore întregi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » O tara blocata de viscol