Antena Meniu Search
x

Când dă halatul alb jos, Oana Dumitrache se transformă într-un artist complet

Simptome, diagnostic, tratament și rețete. Despre toate discuta cu pacienții în fiecare zi, până la ora 17.

Antonia Gasparovici
de Antonia Gasparovici

la 03.07.2020, 14:06

Vezi și
  • Vocea i-a fost auzită într-un club de karaoke.
  • Fiecare repetiţie alături de profesionişti este o adevărată provocare.

Dar când dă halatul alb jos și lasă stetoscopul în sertar, Oana Dumitrache se transformă într-un artist complet.

Oana Dumitrache, medic diabetolog: Mă pregătesc, mă duc la spital, îmi văd pacienţii.Şi în general, când am timp liber fug să ascult muzică, să învăţ, să cânt, această pasiune te ţine în viaţă. Când nu ai această pasiune, cumva stagnezi, te plafonezi, munca noastră de a încerca să vindeci omul este la fel ca munca artistului, este tenace, durează foarte mult, trebuie foarte multă atenţie

Şi fiecare repetiţie alături de profesionişti este o adevărată provocare.

Oana Dumitrache, medic diabetolog: Când am apărut prima dată la repetiţii eram atât de stresată şi atât de speriată, le mulţumeam tuturor. Băi, vă rog să mă scuzaţi că eu nu cânt. şi băieţii mă încurajau. Nimeni nu s-a născut învăţat. Important e să asculţi, să te calmeză, să poţi să cânţi, să auzi muzica, să ne înţelegi indicaţiile.

Ce a început ca o glumă, s-a transformat într-un job part-time. Prima dată când a simţit că ar putea transforma cântatul într-o meserie a fost când aveam 10 ani şi a studiat pianul.

Oana Dumitrache: Părinţii mei voiau să studiez, să fac o facultate, că din muzică nu se poate câştiga foarte mult, am renunţat la ceastă idee. Dar totuşi muzica mi-a rămas o pasiune, am participat la cântări live.

Acum este artist din întâmplare. O întâmplare fericită, de altfel. Şi asta pentru ca muzica era doar pasiunea de sâmbătă seara. Până când vocea i-a fost auzită într-un club de karaoke.

Oana Dumitrache: Eram cu o gaşcă de prieteni, la un moment dat a apărut un tânăr, mi-am dat seama că de fapt este un artist extraordinar. Uşor, uşor am intrat în acest proiect cu el, el fiind un cânăreţ un pic mai cunoscut în afară. A făcut un concert în decembrie, unde am fost invitată să cânt o melodie, trebuie să recunosc că aveam o emoţie extraordinară, eu nu cânteasem niciodată live pe scenă.

Daniel Dobre este din Curtea de Argeş, dar a reuşit să se lanseze în industria muzicală tocmai în Mexic.

Daniel Dobre: Când am văzut-o pe Oana cântând o piesă, mi-a plăcut foarte mult vocea, timbrul vocal zgâriat, pentru un cântăreţ începător e foarte important să ai pasiune, e necesar să te preocupe în fiecare zi.

Cei doi tineri vor lansa în curând o piesă împreună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Când dă halatul alb jos, Oana Dumitrache se transformă într-un artist complet