Antena Meniu Search
x

Șocant! Un tânăr și-a pus câinele în mașina de spălat. Ce s-a întâmplat la final, e GREU de CREZUT!

Un adolescent a decis să își spele câinele folosind mașina de spălat rufe. Acesta s-a lăudat ulterior cu isprava sa, pe internet

Un adolescent a decis să își spele câinele folosind mașina de spălat rufe. Acesta s-a lăudat ulterior cu isprava sa, pe internet

În poze apare un câine alb care este pus la spălat de către stăpânul său. Fotografiile au apărut pe internet și au stârnit, imediat, o serie de reacții negative.

Când a fost întrebat, printr-un comentariu, dacă animalul a murit, adolescentul a răspuns simplu: “Da! Vrei să-l vezi!“. Mesajul final a strâns, în câteva minute, sute de reacții negative iar internauții au cerut ca autoritășile să investigheze cazul. În 17 ore, pozele au fost distribuite de 4.000 de ori.

Între timp, contul său de socializare a fost închis.

Organizațiile pentru protecția animalelor din Hong Kong au catalogat incidentul drept terifiant. În pozele postate de tânăr apare un terrier din rasa West Highland. Cățelul este băgat în mașina de spălat rufe și se chinuie să se agațe de marginea cuvei, în timp ce procesul de curățare este pornit. Câinele se uită cu ochi rugători fix la stăpânul care îl fotografia. Adolescentul și-a anunțat prietenii de pe internet că animalul a murit în timpul celei de-a doua rundă de spălat.

Iubitorii de animale au iniţiat o petiţie online, iar poliţia a început să investigheze incidentul. Petiţia a fost semnată deja de 19.000 de persoane, iar autorităţie au declanşat o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Șocant! Un tânăr și-a pus câinele în mașina de spălat. Ce s-a întâmplat la final, e GREU de CREZUT!