Antena Meniu Search
x

Oferte pe alese pentru miri și mirese

Fiecare mire sau mireasă îşi doreşte ca nunta lor să fie un eveniment memorabil. Mult ţine şi de buget, dar cu puţin efort şi cu multă imaginaţie se pot afce lucruri minunat şi cu bani puţini

Vezi și

Fiecare mire sau mireasă îşi doreşte ca nunta lor să fie un eveniment memorabil. Mult ţine şi de buget, dar cu puţin efort şi cu multă imaginaţie se pot afce lucruri minunat şi cu bani puţini.

Organizarea nunţilor este o inudustri pur şi simplu, de care apuci să afli tocmai când ai tu nevoie. Şi atunci îţi dau seama că ai de recuperat manuale întregi. Ei bine, lucrurile pot fi totuşi mai simple. În primul rând, vă explic cum puteţi găsi toate lucrurile de care aveţi nevoie ca să vă organizaţi nunta de vis în acelaşi loc. 

În perioada 21-23 noiembrie 2014 are loc la PALATUL PARLAMENTULUI cel mai important eveniment dedicat nunţilor, MARIAGE FEST. Evenimentul este şi singurul din România care va avea o zona special dedicată expozanţilor internaţionali, ceea ce îl face Primul Târg Internaţional de Nunţi localizat în ţară noastră.

Locaţia Palatul Parlamentului este una nouă pentru Mariage Fest, târg adesea denumit că 'târgul de la cort'. Kilometrul 0 al capitalei, Piaţă Constituţiei, a fost înlocuit cu cea mai simptuoasa clădire din Europa şi a 2 -a că mărime din lume, după Pentagon, Palatul Parlamentului, fosta Casă a Poporului.

La ediţia cu numărul 15 a venit momentul să schimbe casă cu una mai mare, mai încăpătoare, dar şi mai impunătoare, pe măsură evoluţiei sale din ultimii ani.

Peste 200 de expozanţi şi 7.500 mp de spaţiu expoziţional aşteaptă vizitatorii pentru ultima şansă de a proba rochii pe anul acesta şi la preţuri Black Friday, dar şi pentru cele mai interesante oferte pentru locaţii de nuntă şi luni de miere 2015.

Iată câteva dintre atracţiile evenimentului anunţate deja de către organizatori:

- acces la servicii şi produse indiferent de locaţia unde va avea loc nuntă, respectiv oriunde în ţară sau peste hotare

- ultimele lansări naţionale şi internaţionale;

- sesiune specială de BLACK FRIDAY vineri 21 noiembrie, cu rochii de mireasă, că să înţelegeţi de ce Black, o să va spunem doar că o rochie de mireasă poate fi redusă cu 90%

în plus, Mariage Fest va încuraja şi expozanţii să desfăşoare propriile sesiuni de BLACK FRIDAY la standuri

- MC pe toată durata evenimentului, ceea ce face din eveniment mai mult decât un târg, un Festival al Nunţilor;

- cele mai în vogă formaţii şi cei mai căutaţi artişti;

- ACCES auto în PARCARE pentru miri şi expozanţi;

- jocuri de lumini şi culoare în interior;

- zone dedicate de relaxare şi servit masă: Rest Zone şi Food Corner

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Oferte pe alese pentru miri și mirese