Antena Meniu Search
x

Olivia Steer, cea mai cunoscută activistă împotriva vaccinării, premiată la Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate

Olivia Steer, una dintre cele mai cunoscute activiste împotriva vaccinării, a fost premiată, seara trecută, la Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate.

Olivia Steer, una dintre cele mai cunoscute activiste împotriva vaccinării, a fost premiată, seara trecută, la Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate.

Vedeta a primit un premiu pentru 'rolul său activ în societate', fapt care a stârnit un scandal de amploare pe reţelele de socializare, acolo unde Olivia Steer luptă şi predică românilor despre cât de periculoase sunt vaccinurile.

La eveniment au participat şi Rodica Nassar, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, dar şi Răzvan Vulcănescu, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Diploma acordată Oliviei Steer vine în contextul în care România este ţara europeană cu cea mai gravă epidemie de rujeolă (49 de morţi şi peste 12.000 de cazuri înregistrate de la debutul epidemiei) şi cu cea mai scăzută rată a vaccinării cu ROR.

După ce vedeta a primit premiul, mai multe companii care au sponsorizat gala s-au delimitat de acest eveniment.

Premiul castigat de Olivia Steer la Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Olivia Steer, cea mai cunoscută activistă împotriva vaccinării, premiată la Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate