Antena Meniu Search
x

Circ şi alcoolemie-record la un accident în Galaţi. Oamenii au făcut pariuri despre alcoolemia şoferului vinovat (Video)

Circ şi alcoolemie-record la un accident în Galaţi. Un bărbat fără permis a condus beat, a trecut pe roşu şi a lovit două maşini înainte să fie oprit.

Circ şi alcoolemie-record la un accident în Galaţi. Oamenii au făcut pariuri despre alcoolemia şoferului vinovat
Circ şi alcoolemie-record la un accident în Galaţi. Oamenii au făcut pariuri despre alcoolemia şoferului vinovat - Observator

Circ şi alcoolemie-record la un accident în Galaţi. Un bărbat fără permis a condus beat, a trecut pe roşu şi a lovit două maşini înainte să fie oprit.

Totul s-a întâmplat ieri, atunci când bărbatul aflat la volanul unui autoturism marca Dacia Break, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat un accident rutier la intersecţia străzilor Basarabiei şi Traian.

Bărbatul a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit o altă maşină.

Pe acelaşi subiect

Imediat după accident, şoferul Daciei şi-a continuat deplasarea şi, cuprins de remuşcări, a încercat să tragă pe dreapta, însă a lovit o altă maşină.

Poliţiştii rutieri au rămas muţi de uimire când l-au verificat pe şoferul vinovat.

Acesta nu avea permis de conducere şi nici asigurare RCA.

Oamenii de pe margine au făcut pariuri despre alcoolemia şoferului vinovat.

Când l-au testat cu aparatul etilotest, poliţiştii au descoperit că acesta avea o alcoolemie de... 1,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La spital, poliţiştii au aflat că alcoolemia de sânge era de 2,90 mg/l alcool pur în sânge.

Bărbatul a fost încătuşat şi condus în arest pentru a se... odihni, iar astăzi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Circ şi alcoolemie-record la un accident în Galaţi. Oamenii au făcut pariuri despre alcoolemia şoferului vinovat (Video)