Antena Meniu Search
x

Șomeri înșelați că vor primi un loc de muncă și furați

Atent la site-urile de anunţuri cu locuri de muncă, un escroc îşi suna victimele, programa întâlniri cu ele şi le cerea taxa de, chipurile, fişă medicală. Imediat ce punea mâna pe bani, se făcea nevăzut.

Vezi și

Nu mică a fost mirarea poliţiei din Bucureşti să descopere metoda inedită prin care un individ a reuşit să facă bani din naivitatea semenilor lui. Atent la site-urile de anunţuri cu locuri de muncă, omul îşi suna victimele, programa întâlniri cu ele şi le cerea taxa de, chipurile, fişă medicală. Imediat ce punea mâna pe bani, se făcea nevăzut.

Acum, riscă să ajungă după gratii.

Bărbatul îşi găsea victimele direct de pe site-urile de anunţuri, acolo unde aceştia îşi căutau serviciu. Îi contacta, apoi le promitea un loc de muncă bine plătit. Tot ce trebuiau să facă era să se întâlnească cu el.

Bărbatul se întâlnea cu victimele la piata unirii langa acest centru medical. Aici, le cerea intre 100 si 150 de lei cu pretextul ca banii erau pt intocmirea fisei medicale, apoi disparea.

Andrei este unul dintre tinerii care au căzut în plasa bărbatului.

Trei tinere, foste colege ale bărbatului au asistat la toată scena. Ştiau ce are de gând, dar nu i-au spus nimic lui Andrei.

Ele ştiau că el înşeală, dar le era frică să vină să-mi zică ceva când era el, le era frică de el.

După ce a aflat că a fost înşelat, Andrei a alertat imediat poliţia. La scurt timp, ofiţerii Secţiei 10 l-au prins. Bărbatul se va întoarce. acolo de unde a plecat. Acum trei ani a fost arestat preventiv tot pentru astfel de înşelătorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Șomeri înșelați că vor primi un loc de muncă și furați