Antena Meniu Search
x

Omul de afaceri turc care a accidentat grav un polițist a fost arestat preventiv în lipsă

Judecătorii de la Tribunalul București au emis mandat de arestare în lipsă pe numele omului de afaceri turc care a accidentat grav un polițist de la Rutieră

Judecătorii de la Tribunalul București au emis mandat de arestare în lipsă pe numele omului de afaceri turc care a accidentat grav un polițist de la Rutieră

Judecătorii au emis un mandat de arestare în lipsă pe numele șoferului turc, deoarece acesta se află internat în prezent în spital.

După ce va fi externat, șoferul va fi dus în arestul Poliției Capitalei.

Un polițist rutier a fost accidentat grav în noaptea de sâmbătă spre duminică de un șofer care nu a respectat semnalele regulamentare de oprire, în cadrul unei acțiuni organizate de Brigada Rutieră a Capitalei.

Autorul accidentului este Abdullah Atas, cetățean turc, care deține mai multe companii în România de comercializare a echipamentelor electrice.

"Conducătorul auto a încetinit, dând semne că oprește, dar în momentul în care a ajuns în dreptul polițistului a accelerat și l-a acroșat, acesta fiind aruncat pe carosabil. Șoferul și-a continuat deplasarea aproximativ 3 km până în comuna Pipera, unde a lovit un gard și a rămas imobilizat. La momentul depistării, conducătorul auto emana halenă alcoolică", au declarat oficiali din Brigada Rutieră.

După ce l-a lovit pe polițist, șoferul băut a continuat să conducă aproximativ 400 de metri cu acesta pe capotă, apoi agentul a căzut pe partea carosabilă.

Șoferul a fost transportat și el la spital, unde a primit îngrijiri medicale și i-au fost recoltate probe biologice.

El este cercetat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București pentru tentativă de omor, ultraj și părăsirea locului accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Omul de afaceri turc care a accidentat grav un polițist a fost arestat preventiv în lipsă