Antena Meniu Search
x

(P) De ce criterii să ții cont atunci când îți alegi accesoriile: 5 recomandări utile

Accesoriile sunt acele elemente care condimentează orice ținută, care te ajută să te evidenţiezi şi care oferă detalii importante despre personalitatea ta.

de Redactia Observator

la 06.09.2021, 16:16

De ce criterii să ții cont atunci când îți alegi accesoriile: 5 recomandări utile
De ce criterii să ții cont atunci când îți alegi accesoriile: 5 recomandări utile

Selectarea accesoriilor este o sarcină importantă, fie că vorbim de genţi, bijuterii, ceasuri, ochelari de soare, accesorii de păr, curele sau pălării. În rândurile următoare vom încerca să descoperim câteva secrete legate de selectarea accesoriilor perfecte.

Mizează pe minimalism pentru ţinutele de zi cu zi

Dacă te numeri printre femeile care iubesc să poarte bijuterii, genti şi ceasuri cu orice ocazie, atunci cele cu design minimalist sunt potrivite pentru tine. Le poți asorta atât la outfiturile casual urbane, cât şi la cele sobre de serviciu. O pereche de cercei simpli, o curea din piele neagră subțire sau un ceas cu brățară metalică discretă sunt elementele cheie pentru a crea un look rafinat cu rochii lejere şi balerini confortabili, dar în acelaşi timp pot contribui la desăvârşirea unui look senzual cu rochie tip cămașă şi pantofi stiletto.

Alege accesorii versatile

Cu siguranță, vrei să faci investiţii geniale, să achiziţionezi accesorii pe care să le poți purta în diferite împrejurări, păstrând eleganța caracteristică. Pentru astfel de situații te poți baza pe accesorii devenite clasice. Un ceas simplu cu brățară din piele, o pereche de cercei rotunzi şi o brăţară din argint sau cureaua din piele sunt câteva dintre acele accesorii clasice care nu îşi pierd din farmec şi care reuşesc oricând să definească ţinute geniale. 

Aceste accesorii pot fi combinate cu blugi rupţi, sneakersi, cămăşi albe şi rucsacuri minimaliste în outfituri urbane sau pot completa ţinute de birou alături de pantofi oxford, salopete lungi şi genti dama elegante.

Nude, negru şi alb - mereu în tendințe

Când dorești să fii în tendințe, există câteva secrete de selectare a accesoriilor. Poţi opta pe variantele clasice - negru, alb, nude  - dacă vorbim de curele, genţi şi pălării. Alege articole de calitate, ce se evidenţiază prin finisaje premium, impecabil realizate, acestea vor fii mereu la modă, deci reprezintă investiţii sigure şi de durată în stil şi bun gust.

Ștrasuri şi elemente glamour pentru petreceri

Pentru petreceri şi ținute de club accesoriile glamour sunt must-have-uri. Sunt elementele care aduc energie ţinutei cu rochie neagră şi sandale cu toc, dar şi piesele care se evidenţiază într-un outfit creat în jurul unei salopete senzuale. În astfel de situaţii poţi alege să foloseşti accesorii puţine ca număr dar vizibile.

Dimensiunea contează!

Selectează cu atenţie accesoriile în funcție de mărime. Dacă eşti minionă, orientează-te către accesorii de dimensiuni reduse, cele voluminoase nu te vor avantaja. Dacă totuşi îţi doreşti să porți bijuterii, genţi şi pălării supradimensionate, selectează-le cu multă atenție, oricare dintre piesele alese trebuie să fie elegante şi rafinate. Dacă te numeri printre doamnele cu înălţime medie, eşti fericită! Poți purta orice şi vei fii avantajată, deopotrivă de cercei lungi şi coliere supradimensionate, de genţi office şi clutch-uri mici. Toate ți se vor potrivi perfect. O femeie înaltă poate purta cu eleganţă atât accesorii de mici dimensiuni cât şi pe cele oversized. Este important să fie alese cele ce se potrivesc stilului personal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » (P) De ce criterii să ții cont atunci când îți alegi accesoriile: 5 recomandări utile