Antena Meniu Search
x

Curs valutar

(P) Românul Sebastian Celea, investiții de mare anvergură pe piața imobiliară din Monaco

Se spune că modul în care îți începi anul este definitoriu și pentru lunile următoare! Iar unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din lume, potrivit Forbes Monaco, demonstrează că asta nu este o simplă afirmație.

de Redactia Observator

la 03.03.2023 , 17:22

Sebastian Celea plusează și, după parteneriatul de succes semnat cu compania de investiții ROTA Capital, reușește, tot alături de ea, să demareze un proiect ambițios, de această dată într-o arie considerată de specialiști printre cele mai sigure și atractive din punctul de vedere al randamentului - imobiliarele!

Ce este Annociade 2 și cum va influența piața imobiliară monegască?

Curtat de mulți investitori în domeniu, Annonciade 2 este unul dintre cele mai ambițioase proiecte imobiliare din Monaco. Omul de afaceri Sebastian Celea este cel care a facilitat intrarea ROTA Capital pe piața monegască, prin faptul că locuiește de mai bine de două decenii în Principat, dar și prin parteneriatul strategic pe care firma sa de brokeraj, Capital Finance, l-a semnat la început de an cu ROTA Capital.

Articolul continuă după reclamă

“Investiția în acest proiect imobiliar va aduce plus valoare și pentru Capital Finance și ne va ajuta să diversificăm portofoliul, dar și să construim o bază financiară mai puternică. Suntem încântați de această oportunitate și suntem siguri că rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor.” , a declarat Sebastian Celea în cadrul întâlnirii extraordinare pe care ROTA Capital și Capital Finance au avut-o cu Annonciade 2 la Hotel Hermitage din Monaco pe 28 februarie 2023.

La eveniment omul de afaceri român a discutat și despre modul în care Capital Finance va contribui la finanțarea acestui proiect. Ajungând principalul investitor, ROTA Capital intenționează ca în viitorul apropiat să pună la vânzare apartamentele și spațiile comerciale ale construcției prin intermediul agențiilor imobiliare globale, aspect care poate genera venituri consistente pe piața financiară locală.

Sebastian Celea, creștere spetaculoasă a cifrei de afaceri

Fiind unul dintre cei mai importanți jucători în domeniul financiar, Sebastian Celea a reușit să ofere clienților, prin intermediul echipei de experți dedicați, servicii inteligente de peste 100 de milioane de euro, propulsându-și compania chiar și în vremuri incerte. De la 10 milioane de lire sterline în 2021, Capital Finance a reușit să ajungă la o cifră de afaceri de 15 milioane de lire sterline, la finalul anului 2022.

La început de 2023, firma românului a semnat un parteneriat strategic cu celebra ROTA Capital, o companie de investiții cu o reputație solidă în industria financiară, parte a ROTA International Holding, obiectivul principal al acestui pas important fiind creșterea calității serviciilor și a competitivității pe piețele prezente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » (P) Românul Sebastian Celea, investiții de mare anvergură pe piața imobiliară din Monaco