Antena Meniu Search
x

Pachete turistice pentru îndrăgostiţi, la munte

Vacanţa la munte nu ţine cont de anotimp, iar patronii de hoteluri trebuie să găsească mereu noi şi noi metode de a atrage turiştii. Aşa că pe lângă reduceri, pun la bătaie pachete turistice speciale pentru îndrăgostiţi. Cuplurile se pot bucura astfel de o mini-vacanţă romantică într-un decor de poveste.

de Redactia Observator

la 07.09.2020, 00:09

Vezi și
  • O cină romantică poate costa aproape 500 de lei.
  • La Poiana Braşov, preţurile au scăzut cu 20%.

Într-un cadru de poveste, la umbra celui mai bătrân arbore din Predeal, Andrei şi Mădălina sărbătoresc trei ani de relaţie. Au vrut o experienţă inedită, aşa că au venit special de la mare pentru o cină romantică de neuitat, la poalele Munţilor Bucegi.

Andrei: Am zis să ne retragem departe de toată agitaţia de la mare. Ne-am gandit că la munte este o oportunitate foarte buna şi ceva diferit, în viaţa noastră de zi cu zi.

O cină romantică costă 490 lei. Hotelierii au lansat astfel de pachete turistice pentru a atrage cât mai mulţi turişti la munte în perioada următoare. Speră că aşa vor reuşi să recupereze o parte din pierderile provocate de pandemie.

Diana Tibeică, manager hotel 4 stele Predeal: Încercăm sa ne revenim dupa perioada aceasta de criza. Vrem sa atragem cat mai multi turisti , vrem sa se simta si in siguranta, sa se simta bine la noi.

Pentru a se putea bucura de oferte, turiştii trebuie să treaca testul termometrului.

Laura Ursu, director vanzari hotel Poiana Brasov: Se vede ca lumea prinde incredere, ca lumea vede ca se investeste in norme de siguranta si protectie pentru ei si speram incetul cu incetul, cu totii sa revenim la normal.

Odată cu venirea toamnei, hotelierii au redus şi tarifele de cazare. În Poiana Braşov, preţurile au scăzut cu 20%. O noapte de cazare la un hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus, costă acum puţin peste 100 de euro. De reduceri beneficiază însă şi cei care aleg pensiunile din Râşnov. Aici tarifele au fost reduse cu 15%.

Maria Barcău, proprietar pensiune: Daca in luna august era undeva la 160 de lei o camera dubla, in zona, acum de la 1 septembrie e undeva la 140 de lei. Vorbesc de categoria de 3 stele.

Turistii care vor sa se cazeze la pensiunile din Râşnov în perioada urmatoare isi pot plati concendiul cu tichetele sau cardurile de vacanţă. De exemplu, la o pensiune de 3 stele din Râşnov, pentru 3 persoane cu 5 nopti de cazare, cu mic dejun inclus si plata biletelor la diferite obiective turistice, o familie ar trebui sa scoata din buzunar 1450 de lei.

Redeschiderea restaurantelor a determinat ca hotelierii de la munte să se gândească, deja, şi la organizarea pachetelor turistice pentru sărbătorile de iarnă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Pachete turistice pentru îndrăgostiţi, la munte