Antena Meniu Search
x

Pandemia îi face pe oameni să aleagă locuri mai izolate pentru a-şi petrece concediul

Pandemia îi face pe oameni să aleagă, în acest an, locurile mai izolate, în defavoarea destinaţiilor turistice unde se pot forma aglomeraţii.

de Redactia Observator

la 21.07.2020, 10:37

Vezi și
  • Turiştii se pot bucura de peisaje extraordinare.
  • Liniştea oferită de zonă este un alt criteriu după care se ghidează turiştii.

La modă sunt pensiunile cochete, unde turiştii pot sta doar cu familia sau cu un grup restrâns de prieteni. În Vama Buzăului, rezervările au curs în această perioadă, fiind una dintre noile destinaţii preferate de români.

Mihaela Bulboacă, manager pensiune: Produse din localitate gătite în casă, cu specificul zonal şi omul să simtă acest specific şi să vadă traiul omului din Vama Buzăului.

La doar 40 de kilometri de Braşov turiştii se pot bucura de peisaje extraordinare, mâncare bună, dar şi de liniştea oferită de zona izolată, considerată deja o destinaţie perfectă în perioada de pandemie.

De curând Vama Buzăului a primit atestare de staţiunie turistică de interes local. Ajunşi aici, turiştii pot vizita Rezervația de Zimbri sau Cascada Urlătoarea, două locuri unice în ţară.

Turist: Decât să ne îmbulzim în înghesuială aici este şi frumos să stai în în condiţii de distanţare fără nicio problemă.

Pandemia a închis porţile gospodarilor timp de 3 luni, însă încet, încet turismul din zonă revine la viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Pandemia îi face pe oameni să aleagă locuri mai izolate pentru a-şi petrece concediul