Antena Meniu Search
x

Panică la Spitalul de Urgenţă Galaţi, după mai multe întreruperi bruşte de curent

Sunt probleme mari la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Curentul pică întruna acolo de câteva zile, iar chirurgii operează, pe generatoare, doar cele mai urgente cazuri

Vezi și

Sunt probleme mari la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Curentul pică întruna acolo de câteva zile, iar chirurgii operează, pe generatoare, doar cele mai urgente cazuri

S-au trezit în timpul operaţiilor că se face beznă în săli şi că-şi mai pot face treaba cum trebuie. În întunericul de pe holuri, pacienţii aşteaptă rezolvarea problemei numărând penele de curent.

Pacienţii bâjbâie pe holurile spitalului. Dar răul cel mare e-n sălile de operaţii. Deşi s-a trecut pe generatoare, chirurgii au fost nevoiţi, de câteva ori, să amâne operaţiile. De 6 ori, până în ora 15. Iar cea mai mare pană de curent a depăşit 10 minute. Lifturile sunt blocate, caloriferele, oprite, şi toate computerele, stinse. Spitalul de Urgenţă din Galaţi încremeneşte, la răstimpuri, într-o beznă totală.

Reprezentanţii companiei de electricitate au admis doar una dintre întreruperile de curent.

În spital, pot fi şi mai multe, dar nu au ţinut de reţeaua operatorului de distribuţie pe care eu o reprezint. Deci, instalaţiile care aparţin de Electrica este branşamentul, contoarul din tablou, ce aparţin Spitalului Judeţean sunt siguranţele din tablou şi instalaţia.

Prefectul a convocat comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, mai ales că sunt probleme şi în alte zone ale oraşului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Panică la Spitalul de Urgenţă Galaţi, după mai multe întreruperi bruşte de curent