Antena Meniu Search
x

Pantofi sport bărbătești la modă - Ce purtăm vara aceasta?

Fie că vorbim de activități sportive, ținute casual sau chiar costume, moda pantofilor bărbătești are câte ceva pentru fiecare în 2020. Descoperă ce purtăm vara aceasta! 

de Redactia Observator

la 20.05.2020, 15:41

Pantofi sport bărbătești la modă - Ce purtăm vara aceasta? - Shutterstock

Vara este aici și noile trenduri în materie de pantofi sport bărbați sunt gata să ia cu asalt străzile! Tu ești pregătit? Dacă până acum nu te-ai gândit ce vei purta în această vară, în afară de papucii de plajă și pantofii de serviciu, poate că a venit momentul să te documentezi puțin. 

Pantofii sport albi din pânză 

Nimic nu este mai versatil decât o pereche de pantofi sport din pânză, de preferat albi. Vara aceasta stilul retro este din nou la modă așa că poți caută unii cu talpă de cauciuc în culori precum bej sau maro. Sunt simpli, adaptabili la orice ținută și accesibili în funcție de gusturi. Așadar pot deveni piesa de bază a tinutelor tale din această vară. Vor arată bine și puțin deteriorați, ceea ce le va da un aer vintage. 

Poartă-i cu orice vrei tu, începând de la pantaloni scurți și tricou, până la pantaloni de costum și cămașă. Atât sunt de versatili!

Pantofii sport tricotați

Un alt trend marcant al verii 2020, sunt adidașii tricotați. Se numără printre cele mai practice alegeri deoarece sunt ușori, lasă pielea să respire în voie și sunt incredibil de confortabili. Unde mai pui că sunt foarte potriviți pentru sală atât din punct de vedere tehnic, cât și al spațiului pe care îl vor ocupa în bagaj. În funcție de scopul tău, să ieși în evidență sau să rămâi misterios, poți opta pentru culori aprinse precum roșu sau portocaliu, sau poți opta pentru un design în culori neutre. 

Îi vei putea asorta în funcție de nuanța pe care o alegi. Cei albi, negri sau gri vor putea fi asortați cu majoritatea nuanțelor, dar te sfătuim să nu alegi alte piese care să iasă în evidență dacă alegi o pereche de adidași tricotați în culori puternice. Nu te sfătuim să-i asortezi cu blugii. În schimb, orientează-te spre pantaloni de tipul celor chinos, pantaloni scurți sau cei sweats. 

Pantofii sport high tech 

Stilul retro trebuia să fie contracarat cumva! Deși sunt caracterizați ca ușor ciudați, adidașii high tech sunt foarte la modă în această vară. Sunt ușor de recunoscut datorită modelelor deosebite, cu totul diferite de pantofii sport clasici, aducând mai mult cu ce ai vedea într-un film science fiction. Fie că vorbim de tălpi printate 3D sau combinații speciale de culori, acești pantofi te vor scoate cu siguranță din anonimat. 

Se vor potrivi cel mai bine cu haine din aceleași colecții, de inspirație similară. Sfatul nostru este să optezi pentru ținute în alb și negru cu haine lungi și largi în stilul sport.

Pantofii sport eleganți  

Îți garantăm ca nu vei vedea pantofi sport eleganți la sală! Pentru momentele când codul vestimentar impune o ținută smart casual sau chiar un costum, pantofii sport eleganți pot ține locul cu succes pantofilor clasici. Te sfătuim să alegi albul sau negrul clasic, impecabil pentru acești pantofi sport și să eviți să-i porți cu pantaloni scurți sau alt fel de haine casual. 

Vor străluci în combinație cu pantalonii de costum, blugii cu o croială slim și pantaloni chinos. Alege tricouri basic sau cămași smart casual cu cravată tricotată în combinație cu blazere sau sacouri de costum. 

Poartă stilul care ți se potrivește cel mai bine în această vară și accesorizează-l cum se cuvine pentru o apariție de neuitat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Pantofi sport bărbătești la modă - Ce purtăm vara aceasta?