Antena Meniu Search
x

Părinţii Mădălinei Manole sunt tot mai convinşi că fata lor nu s-a sinucis

Chiar dacă sunt aproape patru ani de când Mădălina Manole nu mai e, părinţii ei nu s-au consolat cu ideea că artista s-a sinucis.

Vezi și

Chiar dacă sunt aproape patru ani de când Mădălina Manole nu mai e, părinţii ei nu s-au consolat cu ideea că artista s-a sinucis. Aşa că au strâns probe şi vor să ceară, pentru a patra oară, să se redeschidă cazul morţii artistei. Iar dacă în România nu i se face dreptate va ajunge şi la CEDO.

Distrus şi acum de tragedia prin care a trecut familia sa dar şi pentru că nu îşi poate vedea nepotul, tatăl artistei nu vrea să plece de pe această lume până nu va afla adevărul despre moartea fiicei sale.

Aproape că nu există zi în care părinţii Mădălinei Manole să nu aducă flori şi să nu aprindă lumânări la mormantul fetei lor, din Ploieşti. Şi la fel, în fiecare zi, îşi pun întrebări despre ce s-a întâmplat cu fata lor pe 14 iulie 2010. Chiar în ziua în care ar fi împălinit 43 de ani.

Părinţii artistei nu acceptă varianta sinuciderii chiar dacă au trecut de atunci aproape 4 ani. Iar ultimele declaraţii ale Mirabelei Dauer, prietena şi colega Mădălinei, care a sugerat într-un interviu că artista nu s-ar fi sinucis, i-a făcut să se gândească la o nouă cerere de redeschidere a dosarului. A patra.

Tatăl fetei cu părul de foc spune că sunt prea multe mistere neelucidare de anchetatori până acum, legate atât de cantitatea prea mare de otravă pe care ar fi înghiţit-o Mădălina sau de petele de sânge găsite în casă. Ar fi vreo 17 puncte de clarificat, spune bărbatul.

Iar ca de această dată să aibă câştig de cauză, Ion şi Eugenia Manole au strâns foarte multe probe audio şi video. Tatăl Mădălinei mai are un of. Nici până acum nu a putut să-şi vadă nepotul de când fata lor nu mai e.

Asta spunea Petru Mircea în 2012. Astăzi însă n-a putut fi contactat în legătură cu noile declaraţii ale socrilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Părinţii Mădălinei Manole sunt tot mai convinşi că fata lor nu s-a sinucis