Antena Meniu Search
x

Paște petrecut pe schiuri, la Cota 2000

Bătaie cu bulgări şi pârtii libere, numai bune de coborât cu schiurile pe ele! În apropiere de întâi mai, muntele încă îi aşteaptă pe cei care nu şi-au pus clăparii în cui.

de Redactia Observator

la 28.04.2019, 23:39

Vezi și

Bătaie cu bulgări şi pârtii libere, numai bune de coborât cu schiurile pe ele! În apropiere de întâi mai, muntele încă îi aşteaptă pe cei care nu şi-au pus clăparii în cui. La cota 2000, în Sinaia, stratul de zăpadă este la fel de bun ca în plină iarnă. Iar turiştii nu au uitat să ciocnească ouă roşii între coborâri.

Cu zâmbetul până la urechi, zeci de turişti se bucură de un Paşte altfel, în vârful munţilor Bucegi. Coboară pârtiile pe schiuri sau cu placa, pentru că iepuraşul a venit cu zăpadă ca în plin sezon.

La cota 2.000 au fost 7 grade Celsius. O vreme perfectă pentru distracţie, care a atras schiori de la sute de kilometri depărtare.

Unii au venit pentru o zi de distracţie, alţii pentru întreaga mini-vacanţă. Iar dacă vremea îi ajută, tot pe pârtie prind şi 1 mai.

După câteva ture pe schiuri, turiştii au poposit la cabană. S-au împrietenit repede şi cu gazdele primitoare.

Turiştii care vor petrece minivacanţa la munte au parte şi de un program prelungit la instalaţiile de transport pe cablu, cu o oră mai mult. Preţurile, în schimb, sunt ca în plin sezon. Un abonament nelimitat pentru o zi la schi costă 145 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Paște petrecut pe schiuri, la Cota 2000