Antena Meniu Search
x

UPDATE! Maistru, incendiat de muncitor

Un barbat din Bihor care fusese disponibilizat si-a incendiat superiorul. Muncitorul a aruncat cu benzina asupra fostului sef. Victima se afla in coma, iar agresorul are arsuri pe 25% din corp

Vezi și

UPDATE 13:30 Seful barbatului este in coma si va fi dus in aceasta dupa amiaza cu elicopterul SMURD la Bucuresti, din cauza arsurilor foarte grave, pe toata suprafata corpului. Si angajatul are arsuri pe maini si picioare. El va ramane, insa, in spitalul din Oradea, iar politistii sunt si ei acolo. Asta pentru ca omul este foarte agitat. Barbatul ar fi fost concediat dupa ce a venit beat la munca. Nervos peste masura, de dimineata, a decis sa se razbune. Cand seful lui l-a chemat, barbatul l-a stropit cu benzina pe care o avea la el, si i-a dat foc. Acum, procurorii aduna probe.

"Cele doua victime au fost aduse in centrul pentru primiri urgente, una dintre ele cu arsuri cu gravitate mica, la nivelul membrelor. Cea de-a doua persoana se afla in stare grava, cu arsuri la nivelul toracelui, ale membrelor, fata si cai aeriene, fiind asistata respirator", a declarat Hadrian Borcea, de la SMURD Bihor pentru Antena3.

Din primele informatii, muncitorul, in varsta de 43 de ani, a aruncat benzina pe maistru (52 de ani) si i-a dat foc. Este vorba de o firma care produce componente de mobilier.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Maistru, incendiat de muncitor