Antena Meniu Search
x

Curs valutar

TRAGEDIE în Bistriţa Năsăud: Un şofer a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate. Patru adolescenţi au MURIT, un al cincelea a scăpat cu viaţă

de Redactia Observator

la 17.04.2017 , 16:12

Patru tineri au murit azi noapte într-o comună din judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce se întorceau de la o petrecere de Paşte! Erau cinci în maşină şi doar un adolescent de 16 ani a supravieţuit. Pompierii l-au scos din caroseria deformată, iar medicii de la SMURD l-au dus la spital.

Şoferul n-a mai putut să controleze maşina şi a lovit un stâlp.

Fie viteza, fie tânărul ar fi fost băut sau poate chiar amândouă ar putea fi variantele care au dus la tragedie.

Vezi și

Şi asta pentru că toţi cei cinci amici se întorceau de la o petrecere.

Iar impactul a fost foarte violent. Maşina a rupt un stâlp de electricitate, iar bucăţile au căzut peste autoturism.

Şoferul avea 18 ani şi era din Sighet. Conducea o maşină înmatriculată în Italia, iar la ieşire din comuna Telciu, imediat după miezul nopţii, a pierdut controlul volanului.

Cei cinci pasageri ai maşinii, cu tot cu şoferul, avea vârste între 16 şi 36 de ani. Şoferul, cel aflat pe locul din dreapta sa, dar şi doi tineri aflaţi pe bancheta din spate a maşinii au murit pe loc.

Numai adolescentul de 16 ani a fost găsit în viaţă. Pompierii l-au scos prin luneta autoturismului, iar un echipaj SMURD l-a dus la spital, cu răni la picioare.

Starea sa nu este gravă. Însă poliţiştii au stabilit că băuse alcool, la petrecerea de Paşte unde fusese cu ceilalţi prieteni.

Mai mult, în portbagajul maşinii, poliţiştii au găsit şi câteva lăzi de bere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » TRAGEDIE în Bistriţa Năsăud: Un şofer a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate. Patru adolescenţi au MURIT, un al cincelea a scăpat cu viaţă