Antena Meniu Search
x

Paza persoanelor carantinate, misiune dificilă pentru jandarmi

Mulţi români au înţeles că intrarea în carantină instituţionalizată este spre binele lor şi al familiilor lor! Au existat, însă, şi cazuri în care oamenii nu au rezistat 14 zile între patru pereţi. Şi atunci au încercat să evadeze cum au putut. Nu le-a reuşit, pentru că toate centrele sunt păzite de jandarmi vigilenţi. Aşa au putut să împiedice inclusiv introducerea de droguri în unele camere.

de Redactia Observator

la 28.05.2020, 02:11

Vezi și
  • Jandarmii, misiune dificilă în centrele de carantină
  • Mai mulți oameni nu au putut suporta restricțiile

Alexandru Rizea, Jandarmeria BucureştiPe fondul nervozităţii acumulate în decurs de 14 zile au încercat să părăsească locul de carantinare fără permisiune.

Dacă unii au încercat să fugă, alţii au încercat să-şi facă şederea mai plăcută cu droguri, ascunse în pachetele primite de acasă.

Alexandru Rizea, Jandarmeria Bucureşti - Am încercat să învăţăm din mers. Dialogul e cel mai important

Jandarmii din centrele de carantină îi păzesc non-stop pe cei aflaţi acolo. Însă, după ce li se termină programul, se întorc la familiile lor.

Alexandru Rizea, Jandarmeria Bucureşti - Ne-am protejat cât am putut. Este o misiune complexă datorită fluxului de oameni care vin şi pleacă în fiecare zi.

Intrarea în carantină instituţionalizată nu mai este obligatorie în starea de alertă. Este aleasă, însă, de cei care se întorc din zonele roşii şi nu vor să-şi pună în pericol rudele. În carantină ajung, însă, cei care încalcă izolarea la domiciliu, impusă după revenirea din state în care se înregistrează extrem de multe cazuri de coronavirus.

În acest moment, în România, mai avem aproximativ 5.000 de oameni în carantină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Paza persoanelor carantinate, misiune dificilă pentru jandarmi